Pozornica 05.11.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:51.

HUMANITARNA VEČER ZA MALOG LOVRU PERGARA

Međimurje uz Lovru!

U ponedjeljak 27.10. dvoranu Goc – a ispunili su ljudi dobra srca koji su svojim dolaskom i donacijama pomogli Lovri Pergaru – devetogodišnjem dječaku koji nakon nekoliko operacija i dalje vodi borbu za svoj vid. Nakon humanitarnih utakmica odigranih u ožujku ove godine Lovri su i dalje potrebne višestruke operacije oka u Belgiji i Srbiji. Stoga se ponovo pokrenula Udruga mladih Mihovljan i Damir Ledenčan organizirajući večer za Lovru, koja je i ovog puta održana u dvorani Goca - a.

 

U humanitarnoj večeri sudjelovali su polaznici škole nogometa Međimurja i Sloge, ženski nogometni klubovi Katarina Zrinski i Trnava, prvoligaška ekipa MNK Novi Marof protiv selekcije Međimurske i Vraždinske županije i kao vrhunac večeri utakmica između Humanih zvijezda iz Zagreba i Rident iz Rijeke. U zabavnom dijelu večeri nastupile su Čakovečke mažoretkinje, Gradski puhački orkestar, Cheerleaders Livi i Zrinska garda Čakovec. 

 

Kroz večer je prikupljeno desetak tisuća kuna te se obitelj zahvaljuje svima koji su pridonijeli organizaciji i financijski pomogli. – Posebno zahvaljujem ekipi iz Rijeke, dečki su zbog Lovre ranije otišli s posla i zaputili se kod nas, te Vesni Pintarić koja je pisanjem zamolbi puno pomogla u prikupljanju donacija, rekao je jedan od inicijatora akcije Damir Ledenčan koji već priprema sljedeću akciju koja će biti pjevačkog karaktera.

 

Građani malom Lovri mogu pomoći i dalje birajući broj 060/977 977 čime doniraju 6,25 kuna za njegove buduće operacije. Humanitarni broj otvoren je do Nove godine.

 

Također, ukoliko vam je jednostavnije postoji i broj računa na koji možete uplatiti za pomoć Lovri.  IBAN  glasi: HR 342 360 000 150 154 13 28.

 

Izvor: 3106