Pozornica 28.11.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:49.

LIVI u Irskoj

Cheerleaders Livi vratile su se iz Irske kao višestruke pobjednice cheerleading natjecanja pod nazivom „21st century Cheerleading and Dance International“. Natjecanje je održano u poznatom irskom gradu Galway u kojem se 9. i 10. studenoga okupilo više od 500 cheerleadera iz cijelog svijeta. Na ovo prestižno natjecanje stigle su brojne ekipe iz Europe i Amerike. Iako je konkurencija bila jako velika, naše cure pokazale su da se naporni treninzi uvijek isplate. Pripreme za ovo natjecanje trajale su dva mjeseca, a glavna koreografkinja bila je trenerica Diana Lesar.
Natjecale su se u 6 različitih kategorija. U kategoriji junior group stunt level 3 kao najbolje su se pokazale Hana Žbulj, Ana Marija Radošević, Isabela Kovačić, Dora Cerovec i Ana Crikvenčić osvojivši zlato. Zlato su osvojile i Nika Bister, Sara Vadas, Nensi Žugec, Ema Belužić i Eva Čurin u kategoriji group stunt junior level 4. Seniorska kategorija uvijek je najteža na svim natjecanjima, ali i najinteresantnija za publiku. U seniorskoj kategoriji senior group stunt level 3 Antea Lilek, Lea Novaković, Lorena Novaković, Ema Klara Vidović i Rahela Šafarić osvojile su broncu, dok su u kategoriji senior groupstunt level 5 Katarina Sklepić, Sindy Bubek, Elena Božić, Magda Piljušić i Đina Žvorc osvojile zlato. U kategoriji senior individual naša Sindy Bubek osvojila je treće mjesto. Pobjeda u kategoriji senior allgirl group level 4 također je završila u rukama Livi. (Katja Martinović, Sindy Bubek, Đina Žvorc, Magda Piljušić, Elena Božić, Katarina Sklepić, Antea Lilek, Lea Novaković, Lorena Novaković, Ema Klara Vidović, Rahela Šafarić, Nika Bister, Sara Vadas, Nensi Žugec, Ema Belužić, Eva Čurin).
Čakovečke su se navijačice kući vratile s četiri osvojena zlata i dvije bronce. Uz publiku, navijačice su najviše oduševile pohvale Raya Jaspera za odličan nastup i koreografiju. Sredinom prosinca očekuje ih još jedno veliko natjecanje koje će se održati u Tropical Island Resortu, u Berlinu.

Izvor: 3057