Pozornica 15.09.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:49.

Lumini zna što se nosi ove jeseni

Modne revije za djecu i odrasle u kombinaciji s plesnim i glazbenim nastupima oduševile mnogobrojne gledatelje 


Stigao je dugo iščekivani trenutak za sve zaljubljenike u modu jer proteklog je vikenda Lumini shopping centar svojim posjetiteljima priredio istinski modni spektakl. 
Najbolje iz svoje jesenske ponude predstavile su trgovine: Next, Benetton, s.Oliver, Adidas, Diadema, Sportvision, Mis, dm, Upim, C&A, Deichmann, Bipa, New Yorker, Europa 92, Accessori Donna, Gaastra, Galileo, Shoebox, Planet obuća, Bulevar, Top Shop, Galeb, Sandra i Toni, Posteljina.hr, Dominik srebrnarnica i Kidioz.


Što se nosi ove jeseni od odjeće i obuće te modnih dodataka publika je doznala u subotu, 13. rujna, kada je održana revija za odrasle, dok su mladi trendsetteri dječje kolekcije pogledali u nedjelju, 14. rujna. Publici su predstavljeni elegantni, ležerni, sportski i večernji look, kao i linija odjeće za spavanje. Sjajni modeli balonera i kaputa, izuzetan izbor haljina za svaku prigodu, razigrane jeans/casual kombinacije, udobne trenirke, cipele i modni dodaci izmamili su brojne uzdahe oduševljenja. U trgovinama Lumini centra može se obući baš svatko, a stručno odabrane modne kombinacije, izbor stilista revije Predraga Brkljača, odličan su izvor inspiracije. Drugog modnog dana u Lumini centru oduševili su nas talentirani mali manekeni iz UPS 'Feel' noseći neodoljive kombinacije za vrtić i školu, te za spavanje. Modni performans najmlađih izmamio je iskrene osmijehe ne ostavljajući nikoga ravnodušnim. Za styling najmlađih brinula je voditeljica Romana Ratkaj. 


Osim u modi, publika je uživala i u nagradama te pomno odabranom zabavnom programu. Brandovi UPIM i Galeb razveselili su 20 najsretnijih posjetitelja na obje revije darujući ih poklon bonovima. Plesači iz UPS "Feel" pokazali su svoje umijeće nastupima kojima su prošle sezone pokupili brojne nagrade. Posebno su atraktivni bili i članovi plesnog studija TAKT plešući latinoameričke plesove, te svestrani varaždinski glazbenici Melanija Gradečak i Jura Geci koji su unijeli dašak dobrog starog bluesa i rocka 50-tih, 60-tih i 70-tih godina. 


Lumini shopping centar ovim je događajem posjetiteljima ponudio spektakl dostojan velikih modnih metropola te učvrstio status regionalnog centra zabave za cijelu obitelj. 

 

Slike s modne revije pogledajte u fotogaleriji.

Izvor: 3099