Pozornica 31.07.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:48.

Mali MEF

Manifestacija Procijunkulovo i ove godine bit će obogaćena dječjim festivalom MALI MEF koji iz godine u godinu prerasta u tradicionalan popratni događaj ove manifestacije. Na velikoj pozornici Trga Republike u Čakovcu u subotu, 2. kolovoza, od 19.30 sati 18 djevojčica i dječaka prikazat će svoja glazbena umijeća - bilo kao autori ili izvođači. 

Odabir izvođača i autora za ovogodišnji MALI MEF priremio je međimurski pjevač Vladimir Košir - Tonka.

Raduje činjenica da i ove godine u konkurenciji za GRAD PRIX sudjeluju djeca iz naše, ali i susjednih županija. Prisjetimo se, prošlogodišnji Grand prix osvojila je Sarah Ferenčević iz Nedelišća s pjesmom Zaljubila sam se za koju je glazbu i aranžman napisao Dean Mošmondor, a tekst Bojan Jambrošić.

I ove su godine mladi pjevači podijeljeni u dvije skupine, onu s autorskim pjesmama koje će debitirati na festivalu i izvođače s pjesmama po slobodnom izboru. Grad Čakovec osigurao je i prvu nagradu koja se tradicionalno dodjeljuje na ovom festivalu - dječji bicikl.

Nastupit će VINKA HOLJEVAC iz Podturna, LANA i LEA MATOTEK te MELITA NOVAK  iz Šenkovca, NIKA FABIĆ iz Donje Dubrave, EVA ĆURIN iz Šenkovca, TIA PIKIJA iz Novog Marofa, duo VINKA SILADI i JELENA REBERNIK iz Čakovca, DOROTEA REPNJAK iz Ljubeščice, MARIJA MAGDALENA KOČILA iz Selnice, LEONA KUĆI iz Vugrišinca, MELANIE HORVAT iz Orehovice, ANA PAVLEKOVIĆ iz Radoboja i SARAH FERENČEVIĆ iz Nedelišća.

Show program obogatiti će Ansambl PARADID“, MATEO MIKULIĆ iz Belice, BARBARA ZADRAVEC iz Donjeg Mihaljevca, ANTONIJA JURINEC iz Ivanovca, ERIK BRAČKO iz Šenkovca i JERKO FABIĆ koji će ujedno biti voditelj programa, javljaju organizatori festivala.

Izvor: 3092