Pozornica 30.05.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:44.

Najglas sjeverne Hrvatske

Hrvatska glazbena udruga Lira iz Čakovca organizator je finalnog izbora Najglas sjeverne Hrvatske koji će biti održan ove subote, 31. svibnja. Nakon izlučnih natjecanja održanih u dva grada i četiri općine, izabrano je po deset finalista za juniorsku i seniorsku konkurenciju. Svi će pjevati u gradskoj kavani Admiral, u srcu Čakovca od 19 sati, a prosudbeni žiri činit će menadžer Vladimir Mihaljek, skladatelj i pjevač Rajko Dujmić i drugi akteri naše glazbene scene.
U finalu juniorske konkurencije su: Adrijana Komorski, Vinka Holjevac, Nikolina Cmrečnjak, Dora Kovač, Dorotea Repnjak, Leonara Kuqi, Klara Kovačević, Jelena Rebernik, Sara Ferenčević i Melani Horvat.
Seniorsku konkurenciju čine Barbara Zadravec, Josip Mezga, Nikol Huđek, Manuel Lesar, Anamarija Kramar, Andreja Šafarić, Erik Bračko, Antonija Jurinec, Ivan Mijić i Jerko Fabić. Najboljima će čestitati gradonačelnik Stjepan Kovač i župan Matija Posavec, a najatraktivniji nagradni detalj je snimanje pjesme koja će im biti komponirana u okviru Lire te snimljen spot.

Izvor: 3083