Pozornica 02.04.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:42.

Neki to vole vruće samo u Paladinu

Poznati pop – rock band „Neki to vole vruće“ čije su pjesme s vremenom prerasle u evergreene od kojih izdvajamo'California', 'Teška vremena', 'Kakva noć', 'Reci da', 'Bojler', 'Medu moj i šećeru', 'Zagrli me nježno' i legendarna 'Jeans generacija' “ Prođi ispod mojih prozora”, samo su neki od hitova koje će Šomi i Jimi sa svojim bendom odsvirati na dugoočekivanom koncertu u Čakovcu u klubu Paladin.

Njihov aktualni singl 'Čudesna žena' u kratkom je vremenu osvojio radjski eter, top ljestvice, brojnu publiku, ali i osigurao pozitivne komentare struke.

Band se oduvijek odlikovao vrsnom produkcijom te produkcijske trendove postavljao najviše moguće u korak sa svjetskima.

Kvalitetni tekstopisci kao što su Zlatan Stipišić Gibonni,Alka Vuica i Stevo Cvikić svakako su pridonijeli bezvremenskoj kvaliteti i slušanosti njihovih pjesama kod svih generacija.

Članovi banda vrsni su glazbenici višestruko nagrađivani Porinom za ponajbolje instrumentaliste.

Vrsni muzičari i dobro poznati hitovi svakako su garancija za dobru i rasplesanu zabavu za sve generacije

Evo što su o nadolazećem koncertu rekli Silvestar Dragoje Šomi I Miroslav Stanić Đimi:

'Pripremamo se za koncert u Čakovečkom klubu Paladin I jedva čekamo pojaviti se pred Čakovečkom publikom nakon dugo vremena. I ovoga puta rasplesat ćemo publiku svih generacija uz vječne hitove osamdesetih i devedesetih godina.

Pozivamo sve da u petak 11. Travnja s početkom u 23 sata dođu u Paladin i budu dio nezaboravnog koncerta o kojem će se još dugo pričati. Vratimo svi zajedno stari sjaj na glazbenu scenu na ovom koncertu za sve generacije!'
OBJAVE