Pozornica 01.10.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:49.

Novi tjedan: Podroom 2.10. - 4.10.

PODRUMARENJE: TS KUMOVI i VINARIJA PETKOVIĆ

Uz brojne goste, Podroom je do sada već imao prilike ugostiti mnoge domaće vinare. Početak prezentacije je 21h, a sve posjetitelje očekuje dobra zabava uz obilje programa, kao i do sada, za glazbeni ugođaj pobrinut će se tamburaši "Kumovi" a za vino vinarija Petković.




SINHRO - EKV TRIBUTE BAND

Ekatarina Velika ili EKV bila je jedna od najpoznatijih i najuspješnijih rock grupa u SFRJ. A bend SINHRO je jedan veoma ozbiljan EKV tribute band koji postoji već pune tri godine i jedini je EKV tribute u Čakovcu i šire.

SINHRO postavu čine:
Vokal i gitara: Kristijan Baranić „Kiki“
Bubanj: Renato Rešetar
Bas gitara: Anđelko Novak „Kmica“
Gitara: Aleksandar Tolić „Sandy“




MASHUP EXPERIENCE RNB & HIP HOP (DJ NIXOU)

Podroom je nastavio i proširio svoju suradnju s dobro poznatim dj-om Nixou koji trenutno u svojim rukama drži titulu resident dj-a kluba Podroom.

Nixou je redovni gost već dobre dvije godine od kad je klub otvoren i lice je koje publika voli vidjeti za dj pultom. U subotu nam predstavlja program popularnog imena RnB & Hip Hop Mashup Experience, program koji vas neće ostaviti ravnodušnim.

Što je Mashup Experience?

Pravilo je da dj eksperimentira, te zna napraviti mash-up hitova koji na prvu djeluju nespojivi. To mogu biti bilo koji stilovi glazbe, ali se moraju podudarati vokalni i instrumentalni dijelovi pjesama.