Pozornica 08.01.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:00.

Od Podrumarenja do Pinthe

Novi tjedan dobre zabave i novih koncerata

Prava zabava preko tjedna vas čeka u Podroomu. Svi koji žele kušati najbolja domaća vina? Pozvani ste da nam se pridružite ovog četvrtka 9. siječnja na Podrumarenju koje je postalo ekskluzivni događaj koji svakog tjedna okuplja ekipu željnu dobre zabave i dobre kapljice.

Ovaj tjedan na repertoaru imamo vina iz dobro poznate
međimurske vinarije Tomšić, opustiti se možete već od 21 h, u ponudi se nalazi litra i voda po cijeni od 50 kn. Sve posjetitelje očekuje dobra zabava uz obilje programa, tamburaški sastav "Kumovi" te naravno najbolja međimurska vina.

Već u petak, točnije 10. siječnja plešemo zajedno s našim mladim Međimurcima, u Podroom se vraća čakovečki etno band Komedija.

Ritmovi i stihovi koje svi dobro poznamo i ovaj će puta biti glavni motiv dobre zabave, očekuje vas večer vrhunske glazbe i odlične energije. Pridružite se i dođite slušati naše Međimurce.

Podroom je za subotu spremio još jednu odličnu noć uz veliku dozu zabave. DJ pult preuzet će zvijezda hrvatske house scene Pintha InDaHouse. On već više od 10 godina slovi za brand urbane plesne scene grada Varaždina! Njegov prepoznatljiv glazbeni stil prostire se kroz sve segmente HOUSE glazbe a u subotu će napraviti žurku za pamćenje.