Pozornica 23.07.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:48.

Podroom vikend

24/7
PODRUMARENJE UZ VINARIJU ALOJZ NOVAK

U nastojanju da proširimo našu ponudu kvalitetnim sadržajem, Podroom Drink And Music Club u sklopu programa pod nazivom “PODRUMARENJE ČETVRTKOM” svakog četvrtka predstavlja jednu vinariju. 

Ovog četvrtka očekuje vas veliko predstavljanje vina iz međimurske vinarije Alojz Novak. Opustiti se možete već od 21 h, očekuje Vas degustacija i prezentacija odabranih vinskih sorti vinarije Novak.

Pozivamo Vas da nam se pridružite i uživate u jedinstvenoj vinskoj ponudi. S nama su naši Kumovi a zabavljamo se sve do jutra. :)

25/7
MUZIČARI KOJI PIJU

Velika atrakcija u vašem gradu !
Večeras vas zabavljaju ... Muzičari koji piju!

Klub Podroom poziva sve na poseban koncert koji će se održati u petak 25. Srpnja u 21 sat. Po prvi puta u Podroomu vas zabavljaju Muzičari koji piju. 

Istoimeni peti po redu studijski album srpske rock senzacije Riblja Čorba, objavljen daleke 1984 godine. Očekuje vas večer prave balkanske rock glazbe uz zabavne, vesele, kvalitetne i majstorski uigrane domaće muzičare.

Znači svi se vidimo u petak u Podroomu. :)

26/7
EDM ENERGY (DJ NIXOU)

Ponovno predstavljamo EDM Energy koji donosi žestoku energiju elektronske scene sastavljene iz najbolje house, dubstep i trap glazbe, a predstavit će Vam je DJ Nixou koji će glazbenu ljestvicu podiću na višu razinu.

DJ Nixou svoj je uspjeh ostavario prema već dobro Vam poznatim Dubstep vs. House i Pop & RnB vs. House programima koju su se redovito održavali u Podroom Drink & Music Club-u.

Svakako budite dio novog glazbenog show-a koji Vam priprema Dj Nixou.