Pozornica 31.07.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:48.

Poziv za 12. MEF

Poštovani autori, pjevači, pozivamo vas na renomirani 12. međimurski festival zabavne glazbe koji se tradicionalno održava u Čakovcu. Svi koji imaju želju sudjelovati na Festivalu obvezni su izvršiti prijavu skladbe elektroničkim putem, najkasnije do 30. srpnja 2014. godine, na e-mail organizatora Festivala: info@mef-hr.com

Svaki sudionik natječaja mora ispuniti sljedeće uvjete: slanjem skladbe na natječaj autori jamče da su iste nastale unatrag 6 mjeseci i da su isključivi nositelji autorskih prava. 

U slučaju bilo kakvih sudskih sporova po ovom pitanju, svu odgovornost i štetu snosi autor. Autori nemaju pravo naknadnog povlačenja odabranih skladbi. Autori odabranih skladbi obvezuju se u roku od 15 dana od dana objavljivanja rezultata natječaja potpisati s organizatorom nakladnički ugovor. Ukoliko to ne naprave, organizator će diskvalificirati prijavljene skladbe.

Autori šalju kvalitetnu snimku sa sinkroniziranim vokalom i matricu bez vokala, dva primjerka teksta s potpisom autora i notni zapis. 

Autori izabranih skladbi u cijelosti prihvaćaju uvjete ovog natječaja i prenose na organizatora pravo da se skladba javno izvede, snimi na nosačima zvuka i slike te prenosi putem radija i televizije.

Prednost pri odbiru dobit će one skladbe koje će koristiti elemente međimurskog melosa. Odabrani izvođači na festivalskoj večeri pjevaju uživo, uz pratnju festivalskog orkestra.

Izvor: 3092