Pozornica 05.02.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:00.

Prvi tjedan u Podroomu

6/2
PODRUMARENJE ČETVRTKOM UZ VINARIJU KERMAN I GRUPU VERTIGO

Uz podrumarenje posjetitelje očekuje dobra zabava uz obilje programa, dogovoren je i zabavni program, odnosno nastup poznate glazbene skupine “Vertigo” čiji je zadatak da s odličnom svirkom upotpune cijeli doživljaj.
Dođite i uživajte u jedinstvenoj vinskoj ponudi, degustiramo odabrana vina Vinske kuće Kerman. Sve posjetitelje očekuje dobra zabava uz obilje programa, kao i do sada... Stoga, skupite društvo i budite vi dio najbolje zabave u gradu.
Opustiti se možete već od 21 sat. Gosti i svi prisutni će se, uz vina i živu glazbu, zabavljati do 2 sata ujutro. Podrumarenje svaki tjedan definitivno uspijeva okupiti međimursku, ali i prekodravsku publiku i svi se uvijek dobro zabave. Ne sumnjamo da će tako biti i ovaj četvrtak.
Pozivamo Vas da nam se pridružite i uživate u jedinstvenoj vinskoj i koncertnoj ponudi.

7/2
KONCERT “The Whisper”

Grupa “The Whisper” novo je ime na Zagrebačkoj i Hrvatskoj blues sceni. Spoj je mladenačke energije i zanosa sa velikim i dugogodišnjim iskustvom na Zagrebačkoj rock i blues sceni.

Ova je ekipa, predvođena genijalnim vokalom, sve što vam ja potrebno za dobru zabavu i gušt. Više od toga vam nećemo otkriti, ali ako ste unatoč gore navedenom još uvijek skeptični onda je jedino što vam je za činiti: zaputiti se ovog petka u Podroom i uvjeriti se sami.

Iza njih su nekolicina nastupa, prvi revijalni je bio u “Hard Place”-u sa odličnim odazivom i još boljom zabavom! Zatim ”B.B.F.”, ”Route 66”, ”Vintage Industrial Bar”, ”Zvjezdana Prašina”, ”Legend Riders”,”No Sikiriki” i ”Mojo Bar.

Repertoar benda bazira se na urbanom blues-u (M.Waters, B.B.King,Buddy Guy…), soul glazbi kakva se izvodila krajem 60-ih(Etta James,A.Franklin,T.Turner,Koko Tyler..), legendarnim blues instrumentalima (F.King, L.Mack, J.Beck..) i rock antologiji tipa J.Joplin, Traffic, E. Clapton, Presley i drugi..

.
.
.

8/2
DRUNK 'N' FAMOUS BY BAXA & JUDDY

Poklonici klupske glazbe nipošto ne bi smjeli propustiti veliki party u Podroomu jer smo ove subote odlučili pokrenuti novu dimenziju partija za vjerne ljubitelje glazbe i sve vas koji ste spremni doći i provesti nezaboravnu, ludu noć uz zvukove najjačih hitova.

Partijaneri B i J pripremili su Vam cijelu noć MOVING uz svu vrstu elektronske glazbe! Booooom!

A da atmosfera bude još bolja čekaju Vas mnoga iznenađenja, koje će Vas okrijepiti. Dakle, jedino što trebate raditi u subotu navečer doći u Podroom Drink And Music Club i uživati.

Doživite osjećaj uzbudljivog partyja, užarena atmosfera, odlična muzika i vizualni efekti kakve se rijetko viđaju. Očekujemo Vas u što većem broju…

Vidimo se.