Pozornica 07.03.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:02.

Rođendanski vikend u Podroomu

Ovaj vikend Podroom slavi svoj drugi rođendan, ako uzmemo u obzir preko 100 koncerata, partija, slušaonica, jam sessiona i ostalih tematskih večeri dobi se osjećaj kao da je na sceni puno puno duže.

Ponosni smo što smo kroz te dvije godine imali prilike ugostiti veliki broj domaćih i stranih glazbenika ali i domaćih demo bendova. Zadovoljno možemo reći da smo opravdali slogan pod kojim klub djeluje: "Ne možemo staviti ispred sebe etiketu "najbolji" i najveći" to nam niti nije namjera, nešto drukčiji - to svakako. ". Plan ostaje isti i želja nam je nastaviti s promicanjem dobre glazbe i omogućiti našoj maloj zajednici raznovrstan program u kojem mogu uživati svi i dosadašnji i budući gosti Podroom Drink And Music Cluba.

Rođendanska proslava započinje u četvrtak 6.3. s nastupom Globus Banda u sklopu programa Podrumarenje četvrtkom. Podrumarenje je zbog velikog interesa posjetitelja i izlagača postalo omiljen događaj koji svakog tjedna privlači publiku željnu dobre zabave i kvalitetnog vina. Svi gosti će moći uživati u vrhunskim vinski asortimanom iz Vinarije Cmrečnjak.

Za sve nas koji volimo Rockabilly u petak 7.3. u klub ponovo dolazi zagrebački rockabilly band B and the Bops. Oni svaki puta odrade odličnu svirku a uz njih nikad nećemo zaboraviti na istinski duh 50-ih - 60-ih i rockabilly glazbu. Ako vam fali malo rockabilly štiha i ne znate gdje bi, slobodno ih dođite poslušati jer odlična zabava je zagarantirana.

U subotu, 8.3. proslava se nastavlja s najluđom DJ ekipom, DJ pult preuzima DJ i producent Mario Amarillo. Podrška na pozornici je osigurana od strane naših domaćih Dj snaga DJ Baxa & Juddy.

Dvije godine su iza nas i vrijeme je da ovaj vikend proslavimo u duhu svih odličnih vikenda provedenih u vašoj omiljenoj underground prostoriji.

Okupite ekipu i posjetite nas, sve ostalo je u našim rukama. očekuje Vas pravo rođendansko vikend ludilo.

Dođite i s nama proslavite naš drugi rođendan!!!