Pozornica 21.02.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:02.

Srednja škola Prelog, 4.EK

U Srednjoj školi Prelog stasala je još jedna generacija ekonomista, okupljena u 4.EK razredu. S razrednicom Tanjom Gregur, došli su do završnog razreda, dobro se družeći, puno učeći i putujući. Kažu za sebe da nisu posve uobičajen razred. Možda stoga što je broj djevojaka i mladića jednak, a ipak jači spol dominira. To je ponekad dobra okolnost, a ponekad baš i nije.
Uvijek se najviše raduju satu razrednika, kako bi se zajedno nasmijali razrednim zabavljačima koji svaki put pripreme svoje “smiješne točke”. Priznaju da im je matematika slaba točka i da ponekad ni vježbanje ne daje očekivan rezultat, no, obaranje rekorda u jedinicama još uvijek im je jedna od najpoznatijih aktivnosti. Nažalost. Iako ne briljiraju u svim područjima, s 4.EK razredom uvijek je zabavno i nasmiješeno. Uvijek su spremni pomoći jedni drugima i rado se organiziraju za zajedničke izlete. Sva razredna putovanja prošla su u znaku pjesme. Njihovo zborsko pjevanje u autobusu već je poznato, pa su se tako međimurske pjesme orile do Crikvenice, Zagreba, Italije. Na maturalno putovanje otišli su u Prag, Bratislavu i Salzburg. Kažu: “Bilo je posebno.” Za kraj predstavljanja u listu Međimurje ističu da su ih profesorice i profesori naučili da budu pravi ekonomisti, pa se nadaju da će se i u praksi pokazati kao takvi.
Oni su: Zoran Balog, Kristina Ban, Ivan Bergovec, Martin Goričanec, Jakov Halić, Ines Ivanović, Jakov Ivanović, Lorena Janković, Jurica Jurčec, Valentina Kočiš, Romano Kvakan, Leona Levačić, Đurđica Lučić, Dajana Mezga, Monika Mikec, Jura Novak, Denis Obad, Ana Pavčec, Maja Rendić, Patricija Sakal, Darija Šalamon, Nikola Šestan, Silvano Šupljika, Dajana Švenda, Antonija Toplek, Filip Vlahek, Martin Vlahek i Matija Zdelar. (L)

Izvor: 3069