Pozornica 24.01.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:00.

SVETA MARIJA: Najglas ima Adriana Komorski

U društvenom domu u Svetoj Mariji nedavno je održana tradicionalna priredba u organizaciji društva žena pod nazivom Mali pjevači i manekeni.
Kao i svake godine, birali su se najbolja frizura, manekenka i plesačica te najbolji izvođači pjesama. Pjevalo se, plesalo i hodalo pistom, a nakon sat i pol programa pred prepunom dvoranom, proglašeni su najbolji. Ove godine nagrade za najglas osvojile su tri pjevačice. Prvo mjesto uvjerljivo je pripalo Adriani Komorski, drugo Petri Posavec, dok se odmah iza njih plasirala Ana - Maria Gašparić.
Najbolju frizuru imala je Mišel Mustač, najbolja manekenka bila je Leonarda Gašparić, a najbolja plesačica Eva - Gracia Jakupek. O dobitnicima nagrada odlučio je žiri u sastavu Valentina Poljak, Tamara Pongrac, Dominik Kanižaj i Dominik Šulj. Voditeljice su bile Paula Kedmenec i Manuela Gašparić. Djecu su za vrijeme školskih praznika za održan program uvježbavale Gabrijela Jakupek i Vedranka Barić. Prigodne nagrade pobjednicima je uručila predsjednica društva žena Đurđica Slamek.
Zinka Čižmešija

Izvor: 3065