Pozornica 08.03.2018. 13:53. Zadnja izmjena: 09.03.2018. 10:06.

KOTRIPSKE MAŽORETKINJE

Tatjani Hunjadi još jedan mandat

U subotu, 24. veljače Kotoripske mažoretkinje održale su izbornu godišnju skupštinu. Na njoj je funkcija predsjednice ponovo povjerena Tatjani Hunjadi. Nova tajnica bit će Marta Vojvoda, a blagajnica Vinka Novak.

U svom je izvješću stara-nova predsjednica istaknula kako Kotoripske mažoretkinje u svojim redovima okupljaju pedesetak djevojčica koje plešu u četiri dobne skupine: seniorke, kadetkinje, dječji sastav i minime. Tijekom 2017. godine imale su puno nastupa u Kotoribi i izvan nje.

 

Posebno su ponosne na mažoret show koji organiziraju već 12. godinu zaredom, a prvi put su sudjelovale na regionalnog natjecanja u Jastrebarskom gdje su kadetkinje u jakoj konkurenciji osvojile sedmo mjesto.Velike zasluge za to pripadaju trenericama Jeleni i Marti Vojvoda te Moniki Mikulan, kao i roditeljima koji ih prate na njihovim nastupima.

U 2018. godini nastavit će s aktivnostima te planiraju nabavu nove opreme u čemu očekuju pomoć Općine Kotoriba.

Na kraju skupštine predsjednica Hunjadi zahvalila je na ukazanom povjerenju te dosadašnjoj tajnici Ivanki Žinić i blagajnici Vlasti Horvat Sabol zahvalila na funkcijama koje su obnašale punih 12 godina.