Pozornica 16.05.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:44.

Tehnička škola Čakovec, 4.ET2

Maturanti iz 4.ET2 razreda čakovečke Tehničke škole polako su odbrojali svoje srednjoškolske dane i sada se raduju prilici da zajedno provedu vrijeme u veselju. No, iščekivanje državne mature i obrane završnog rada još je uvijek pred njima, pa opuštenost nije potpuna. Oni su tehničari za računalstvo koje kao razrednica vodi Kristinka Blažeka.
Njihove ambicije nisu vezane samo uz programiranje. Njihovi su interesi puno širi, pa tako u svoje slobodno vrijeme neki proučavaju kulinarstvo, a neki treniraju košarku, ples, kickbox, nogomet. Ima među njima i glazbenika, i ljubitelja kompjutorskih igrica i stolnog nogometa.
Na maturalnom su putovanju bili u Španjolskoj i taj će zajednički izlet pamtiti još dugo vremena, prepričavati ga kao sjećanje iz najljepših dana. Lijepo iskustvo, viđeno i proživljeno još ih je više zbližilo iako su zagovornici one da se “nije važno vezati, samo se važno dobro zezati”.
U razredu sa sedamnaest mladića i dvije djevojke su Matija Bogdan, Darko Braniša, Marko Krčmar, Damir Kundih, Bruno Mikec, Leonardo Novak, David Petek, Barnard Polman, Vedran Radić, Tiana Ribarić, Bruno Ribić, Petar Šarić, Ivana Škvorc, Karlo Šoltić, Karlo Šimek, Filip Švenda, Tomislav Vargek, Hrvoje Vugrinec i Leon Žižek.
Prošlog tjedna svoj su razred u programu Radija 1 predstavili Toni Berdin i dva Karla - Mesarić i Tišler, maturanti 4.ET1 razreda Tehničke škole Čakovec.
Predstavnici 4.ET2 razreda gostovat će također u programu Radija 1, u emisiji u utorak, od 17.30 sati.

Izvor: 3081