Pozornica 10.01.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:00.

Za djecu s teškoćama - 9.300 kn

U dvorani Mesapa u subotu i nedjelju, 14. i 15. prosinca održana su dva koncerta u organizaciji Humanitarne udruge Fijolina i Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata liječenih od PTSP-a. Prihod od koncerta upriličenog pod imenom Svjetlost na zajedničkom putu namijenjen je ustanovi Dnevni boravak djece Dr. Antun Bogdan u Čakovcu.
Na koncertu je sudjelovao velik broj izvođača koji su svojim nastupom dali obol humanitarnom projektu, a publika ih je nagradila aplauzom. Još važnije, posjetitelji su svojim dobrovoljnim prilozima sudjelovali u tome da koncerti uprihoduju 9.357,29 kuna. Tim će iznosom organizatori koncerta Dnevnom boravku pomoći u kupnji kombi-vozila.
Koncert je prvog dana vodila Lea Kovačić, a nastupili su mala skupina Mažoretkinja Nedelišće, Sarah Ferenčević, pjevački zbor Treće osnovne škole Čakovec, Mateo Mikulić, Dora Kovač, Udruga žena Pušćine, Lea Šprajc, KUU Seljačka sloga Nedelišće i njihov dječji folklorni sastav, muška vokalna skupina Zrinski, Ivica Dobranić, Meri Šeparović, Ivan Mezga, Tamburaški sastav Sinovi Međimurja, Juraj Galina i Vladimir Košir Tonka.
Program nedjeljnog koncerta vodio je Miljenko Ovčar. Na pozornici su se izmijenili Skandal bend, Jerko Fabić, Bojan Masnec, Gordana Lach, Željko Grahovec, Marijan Lastavec, Josip Sanjković Mitrica, Joža Bečar, Vladimir Košir Tonka, Tamburaški sastav Pozoj, Mustač bend, Nano Prša, Branko Čulinović Enđi, Željko Pokupec Šero i grupa Vremeplov.
Suorganizatori koncerta bili su Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rada RH i Sportsko-ribolovno društvo Amur Nedelišće. Humanitarna udruga Fijolina izrazila je zahvalnost svim posjetiteljima, izvođačima i sponzorima koji su pomogli da koncert uspije. Posebno su zahvalili Košarkaškom klubu Međimurje na donaciji božićnih ukrasa i dekoracija te direktoru Mesapa Vitomiru Kiriću, Radiju 1, Općini Nedelišće i Listu Međimurje. (al)

Izvor: 3063