Veliki odmor 18.02.2016. 11:51. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:29.

Dobre vibracije

Gospodarska škola, 3.VO: Oni na cesti paze i na sebe, i na vas

Oni su vrlo poseban razred. Kažu to za sebe budući vozači motornih vozila okupljeni u 3.vo razredu Gospodarske škole Čakovec. Ovo je posljednja godina njihovog zajedničkog srednjoškolskog obrazovanja, kroz koje su prošli u dobrom raspoloženju i posvećenosti svojoj budućoj struci.
U razredu ih je dvadeset i troje, s čak dvije djevojke. Kažu - buduće šoferke koje bi komotno mogle biti i manekenke. Ponekad se grupiraju, no kad je zajednički interes u pitanju, osobito zabava, tad se ponašaju kao jedno. Zaigrani su i bučni, dinamični , vragolasti, ali zato je njihov razrednik Milan Radinović vrlo ozbiljan čovjek koji ih u kratkom roku primiri. Kroz tri zajedničke im godine razvio je vrlo efikasne metode smirivanja. Usprkos tome, oni znaju da je uvijek uz svoje učenike i da su mu pri srcu. Zato ga i cijene. 

Sjeta i sreća

Prave se sada važni jer su maturanti, no postoje razlozi i za sjetu. Bliži se kraj njihovom druženju, zezanju i bezbrižnosti, a bliži se trenutak u kojem će im se životni putevi (i ceste) susretati u drugom kontekstu.


U razredu budućih vozača su: Patrik Antolašić, Vanja Varga, David Ivančić, Matija Srša, Ines Božek, Leon Zadravec, David Marciuš, Karlo Lisjak, Alen Pec, Sebasthian Hajdaraović, Dino Mezga, Davor Molnar, Luka Vuk, Luka Roić, Kristijan Ignac, Karlo Štimac, Luka Črep, Filip Hadela, Vlatka-Karla Vičar, Vladimir Bistrović, Nikola Hlapčić, Davor Plantak i Denis Goričanec.

  TOP 5 DOMAĆIH TOP 5 STRANIH
1. Dvije zvjezdice, Tajči Other side, Red Hot Chilli Peppers
2. Kad sam bio mlad, Riblja Čorba Take me to church, Hozier
3. Heroj ulice, Prljavo kazalište  Diamonds, Rihanna
4. Zašto mi se cesta ljulja, Razbijači čaša Another love, Tom Odel
5. Nije sve tako sivo, Hladno pivo Paradise, Coldplay

 

Dobro društvo iz 3.vo razreda u studiju Radija 1 prošlog utorka - Davor, Denis, Filip i Matija