Veliki odmor 16.05.2017. 06:48. Zadnja izmjena: 16.05.2017. 06:51.

Dani maturanata 2017.

Počelo maturantsko ludilo - maturanti obukli odjela, u petak u 14 sati mimohod!

Ovoga tjedna maturanti završavaju svoje srednjoškolsko obrazovanje, a od danas (utorka, 16. svibnja) oblače svoja maturantska odjela i počinje Coolijada 2017. U ovom broju našeg tiskanog izdanja pronađite i posljednji kupon za izbor najmaturanta. Potrebno je izrezati kupon, zaokružiti redni broj kandidata i ubaciti ga u glasačku kutiju u jednoj od srednjih škola u Međimurju do četvrtka, 18. svibnja. Kao i prethodnih godina, najbolji maturanti i njihovi razredi bit će nagrađeni vrijednim nagradama, tablet računalima i ulaznicama za čakovečke bazene. Birat će se i najrazred, kojem će pripasti cjelodnevni izlet u Toplice Sveti Martin. Kriteriji za izbor najuspješnijeg razreda je uzorno ponašanje pojedinaca i kolektiva, odnosno cijelog razreda, za vrijeme trajanja akcije, kao i izgled, te kreativnost u izradi maturantskih odora. Ovoga tjedna policijski službenici i roditelji maturanata zajedno će obilaziti sve lokacije okupljanja učenika završnih razreda srednjih škola te aktivno nadzirati ponašanje maturanata.

Slavlje maturanata traje do petka, 19. svibnja te završava mimohodom maturanata ulicama grada Čakovca u petak s početkom u 14 sati. Kolona će se formirati kod Ekonomske i trgovačke škole te proći gradom, a završna svečanost održat će se u sportskoj dvorani Graditeljske škole koncertom.

I List Međimurje bira najrazred

Uredništvo Lista Međimurje i ove će godine izabrati i nagraditi  razred koji se najbolje predstavio u našoj rubrici Dobre vibracije. Najrazred Dobrih vibracija proglasit ćemo u petak, 19. svibnja nakon mimohoda. U suradnji sa Starim Hrastom i Međimurskim Lepim Dečkima našim izabranicima i njihovoj razrednici ili razredniku osigurali smo druženje uz njihove poznate bbq plate i pizze u spomenutom lokalu koji svakodnevno nudi velik izbor ukusnih i kreativnih jela! Stari Hrast je organizator i popularnih PUB kvizova i drugih različitih priredbi.