Život udruga 12.04.2016. 11:23. Zadnja izmjena: 12.04.2016. 14:59.

Godišnja skupština

Vatrogasci DVD-a Gornji Kraljevec prošle godine nijednom na intervenciju!

U društvenom domu u Gornjem Kraljevcu nedavno je održana godišnja skupština DVD-a Gornji Kraljevec koja je na jednom mjestu okupila brojne članove, simpatizere i mještane, a na kojoj su izneseni podaci vezani uz rad DVD-a u protekloj godini. Zapovjednik društva Ivan Srpak sa zadovoljstvom je obznanio da su jako zadovoljni minulim radom, a posebno ih raduje što DVD Gornji Kraljevec u prošloj godini nije zabilježio ni jednu intervenciju u vidu požara, što je ponajviše zbog toga što tamnošnje vatrogasno društvo puno radi na prevenciji i edukaciji stanovništva.

Malo vatrogasno društvo koje broji svega 47 članova, 22 člana vatrogasne mladeži i 6 vatrogasnih veterana izuzetno je aktivno, a posebno su ponosni na najstarijeg veterana Ivana Tkalca te najmlađe koji predstavljaju društvo na raznim natjecanjima, a kojima su ovom prilikom predane pojedinačne zahvalnice. Skupština je bila prigoda da se na tridesetogodišnjem radu posebno zahvali sadašnjem predsjedniku DVD-a Gornji Kraljevec Nenadu Srpaku kao i Dejanu Tarandeku i Zdravku Hutincu.

Čestitke su upućene i Biserki Strniščak i Mileni Granatir koje su položile ispit za vatrogasca kako bi dale svoj doprinos društvu. Načelnik Općine Vratišinec Zdravko Mlinarić predao je DVD-u Gornji Kraljevec na korištenje motornu pilu koja im je prijeko potrebna za tehničke intervencije te koja će pridonijeti kvalitetnije radu vatrogasaca.