Život udruga 10.02.2016. 14:36. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:29.

Radionice u sklopu projekta "ACTivni mladi u Međimurju"

Volonteri i članovi udruga i savjeta mladih priključite se radionicama

Autonomni centar ACT s partnerom Mrežom mladih Hrvatske provodi projekt "ACTivni mladi u Međimurju". Projekt financijski podupire Ministarstvo socijalne politike i mladih, a cilj mu je osnažiti članove i udruga i savjeta mladih za aktivno sudjelovanje u razvoju lokalne zajednice.

Tijekom projekta mladima će se pružiti znanje kako bi sami oblikovali stavove o problemima koji ih se tiču i u skladu s time se uključili u njihovo rješavanje.

Prva aktivnost projekta su 4 cjelodnevne radionice na teme: politike za mlade, politička pismenost i rad s mladima, javno zagovaranje i razvoj zajednice, koje će se održati 26. i 27. veljače te 4. i 5. ožujka 2016. od 9 do 15 sati u Multimedijskoj dvorani Autonomnog centra- ACT (zgrada Starog Hrasta) na adresi Dr. Ivana Novaka 38, Čakovec. Radionice će održati iskusni treneri iz Mreže mladih Hrvatske.

Projekt je namjenjen mladima koji su članovi ili volonteri udruga i savjeta mladih.

Prijave za sudjelovanje na radionicama i uključivanje u projekt otvorene su do 23. veljače, a zainteresirani se mogu prijaviti putem obrasca https://docs.google.com/forms/d/1Oob7HaW2M2O_eZzJ1ehEEuWleRVfGl8RZ14tmL-MpH0/viewform

Više o projektu možete pročitati na linku: http://actnow.hr/2016/02/ukljucite-se-u-projekt-activni-mladi-u-medimurju/