Sport 30.10.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:31.

IZ SEKCIJE SPORTSKIH NOVINARA MEĐIMURJA

Na inicijativu Sekcije sportskih novinara, točnije njihovog agilnog predsjednika Željka Kraljića u Svetom Jurju na Bregu u novoj školskoj sportskoj dvorani odigran je prvi susret u kojem je nastupio klub najvišeg, ovaj puta rukometnog ranga, škola i Općina ugostili su seniorski i juniorski sastav ŽRK Zrinskog Čakovec. Domaćini su zahvalili odgovornima iz ŽRK Zrinskog na gostovanju, a trener Čakovčanki Željko Golik poklonio im je rukometnu loptu, koju su primili pobjednici „Lino višebojca“ koji je nedavno održan u Osnovnoj školi, Anja Okreša i Jan Horvat. Treba pohvaliti i izuzetnu podršku s tribina, osobito učenika koji su „napravili“ pravu navijačku atmosferu. Sam susret seniorskog i juniorskog sastava Čakovčanki protekao je u revijalnom tonu, s nizom lijepih akcija i pogodaka. Na kraju su seniorke pobijedile rezultatom 33:25, a vodile su i nakon poluvremena 19:14. Domaćini su nakon susreta počastili Čakovčanke, a trener Željko Golik i načelnik Općine Sveti Juraj na Bregu Anđelko Nagrajsalović zadržali su se nakon susreta u dužem razgovoru glede pokretanja rukometa u ovom kraju.


REZULTAT: ZRINSKI SENIORKE – ZRINSKI JUNIORKE 33:25 /19:14/

Dvorana OŠ-e Sveti Juraj na Bregu – Gledatelja: 200. Sudac: Kramar (Čakovec).


ZRINSKI SENIORKE: Ivačić, S. Posavec 3, P.Posavec 4, Resman 5, Balić 1, Gavrić 7, Lupić 7, Maljak 3, Horvat 1, Senčar 2, Pucko. Trener: Željko Golik.
ZRINSKI JUNIORKE: Kozjak, Androić, Blagus 2, Polak 1, Glad 8, Bogdan 2, Vuić, Ladić 5, Benčik 3, Pajić 4. Trener: Darinka Pavleković – Goran Vuk.


Uoči susreta trebao se je održati i sastanak Sekcije sportskih novinara. Isti međutim nije održan, na sastanak su došli samo njih trojica, pa se je predsjednik Sekcije Željko Kraljić koji je na toj funkciji bio nepunih godinu dana i koji je najviše zaslužan za niz vrlo evidentnih i uspjelih akcija zahvalio na daljnjoj suradnji i najavio neopozivu ostavku. Dogovoreno je ako se to može nazvati dogovorom trojice prisutnih članova Sekcije, da se do kraja godine „odrade“ još neki od zacrtanih planova i zadataka, te da se održi izvanredna Skupština na kojoj treba odlučiti o novom vodstvu ili pak ako se i dalje bude tako neozbiljno i neodgovorno od većine članova radilo, o gašenju Sekcije za koju su u Zboru sportskih novinara Hrvatske do sada imali samo riječi pohvale.

Izvor: 3157