Nogomet 05.10.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:32.

1.HNL-4. KOLO: TRNAVA NERIJEŠENO, PORAZ KATERINE ZRINSKI

TRNAVA 2

SPLIT 2

 Goričan Igralište Gaj. Gledatelja 100. Sudac: Ivana Martinčić (Koprivnica). Strijelci: 1:0 Klarić (36), 1:1 Lubina (38), 1:2  Bojčić (66,11m), 2:2 Gruica (68-ag).

TRNAVA: Domjan, Klarić, Horvat, Cicijelj, Videc (od 86. Herman), Valušek, Grabar (od 58. Radmanović), Trstenjak, Nagy, Kalašić (od 90. Markan), Požgaj. Trener: Nikola Markan.

 

Bez pobjednika završio je derbi kola Trnave i Splita koji je donio uzbudljivu i neizvjesnu utakmicu punoj preokreta i rezultatske neizvjesnosti. Nakon dvije neiskorištene prilike domaće igračice u 36. minuti dolaze u vodstvo preko igračice Klarić ali gošće samo dvije minute kasnije poravnavaju rezultat pogotkom Lubine. U 66. minuti nakon pogreške domaće vratarice za goste je dosuđen kazneni udarac kojeg u vodstvo pretvara Bojčić. Samo dvije minute kasnije Klarić je pucala da bi gostujuća igračica Gruica loptu pospremila u vlastitu mrežu. Do kraja domaće nogometašice pokušavaju doći do pobjedonosnog pogotka imaju prilike preko Radmanović koje ne realiziraju te utakmica završava bez pobjednika, podjelom bodova.  

 

 

PREGRADA – KATARINA ZRINSKI 2:0

 

PREGRADA – Igralište Pregrade. Sutkinja: Silvija Mlakar. Strijelci: 1:0 Mužar (12 – 11 m), 2:0 Prežigalo (51).
KATARINA ZRINSKI: Šoltić,KušteljegaBoljko, Kovačić, Vugrinec,Krog, Đula, Zadravec, Sirotković, Horvat, Brežni. Trener: Mladen Kuček.

 

Po malo neočekivani poraz Čakovčanki za koji su same krive. Igrale su loše, a nakon opravdano dosuđenog kaznenog udarca za domaće već na početku susreta koji je realiziran, više se nisu „vratile“ u igru. U drugom su poluvremenu primile još jedan pogodak, a od 58.minute igrale su s igračicom manje (2.žuti karton Boljko). Sve je to domaćima išlo na ruku pa su zasluženo pobijedile. Čakovčankama ostaje prilika za“popravni“ u subotu u susretu s ekipom Marjana Split, morat će pritom igrati mnogo bolje, odgovornije i efikasnije nego je to bilo u Pregradi.           

Izvor: 3154