Nogomet 16.02.2016. 13:31. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:29.

Donosimo raspored utakmica

Državno dvoransko prvenstvo Hrvatske za nogometašice održat će se u Čakovcu i Nedelišću

U Hrvatskom nogometnom savezu napravili su odličan potez kada su organizaciju 2.državnog dvoranskog prvenstva Hrvatske za nogometašice povjerili međimurskim nogometnim djelatnicima. Isto će se održati od 19.- 21.veljače u Čakovcu /dvorana 2.osnovne škole/ i Nedelišću / dvorana NGC-a Aton/, a završnica – finale u Nedelišću.
Ekipe će biti podijeljene u 2 grupe, smještaj im je osiguran u reprezentativnim objektima Toplica Sveti Martin na Muri, ždrijeb će se održati uoči početka prvenstva, a svoje učešće prijavile su sve prvoligaške ekipe, što znači: Osijek, Split, Ombla Dubrovnik, Agram Zagreb, Marjan Split, Pregrada, Dinamo Zagreb, Viktorija Slavonski Brod, Trnava Goričan i Katarina Zrinski Čakovec.

Prijavljeno je svih 10 prvoligaških ženskih ekipa, igrat će se prema modificiranim futsal pravilima koja su prilagođena ženama, a sama zamisao do se ovaj projekt pokrene je promocija ženskog nogometa u Hrvatskoj, uvjeren sam da je glavni cilj postignut. Govori to i podatak da će se u Nedelišću okupiti i družiti sve prvoligaške ekipe, siguran sam također da će isto uspjeti i gledatelji biti zadovoljni viđenim.Željko BacingerDirektor ŽNK Katarina Zrinski Čakovec

Prvenstvo 19. i 20. veljače počinje u 16 sati, a ulaz na sve utakmice je besplatan. U nastavku donosimo raspored utakmica: