Nogomet 28.03.2016. 16:59. Zadnja izmjena: 28.03.2016. 17:08.

Lifeclass Terme Sv. Martin

Hrvatska nogometna reprezentacija prije odlaska u Francusku će boraviti u Svetom Martinu na Muri

Odlične vijesti stižu nam iz HNS-a. Naime, hrvatska nogometna reprezentacija će potkraj svibnja doći u Sveti Martin na Muri na desetodnevne pripreme prije odlaska na EP u Francusku.

Tako ćemo imati prilike na našem igralištu uživo gledati neke od najboljih i najcjenjenijih svjetskih igrača: Rakitića, Modrića, Manđžukića, Perišića, Kovačića, Halilovića, Srnu, Subašića, Lovrena, Ćorluku... Vatreni će boraviti u LifeClass Termama Sveti Martin i trenirati na igralištu NK Polet od 21.5. do 29.5. (postoji mogućnost promjene termina i duljine boravka), a u sklopu prvog dijela priprema predviđena je i prijateljska utakmica koja će se po prvi puta odigrati u Koprivnici, a protivnik će biti reprezentacija Irana.

Hrvatska je trenutno 18. na FIFA svjetskoj ljestvici, a prema procjenama ukupna tržišna vrijednost igrača debelo nadmašuje 100 milijuna eura. Podsjećamo da je Hrvatska na Euru u skupini sa Španjolskom, Češkom i Turskom s kojom 12. lipnja igra prvu utakmicu. Nakon brojnih profesionalnih klubova i mnogih mlađih i ženskih reprezentacija nogometni zaljubljenici u Međimurju dočekali su dolazak najboljih seniorskih hrvatskih igrača. Zasigurno pravi poklon za sve ljubitelje nogometa kojima ostaje nada kako će nekoliko treninga ostati otvoreno za javnost.

Boravak hrvatske nogometne reprezentacije za naš kraj neće imati samo sportsku važnost, već će to biti i turistička promocija kroz sport, upravo zahvaljujući vatrenima koji su svojim imidžom osvojili i domaće i strane prostore.