Nogomet 30.06.2016. 09:06. Zadnja izmjena: 30.06.2016. 09:13.

Šesnaest sudionika

Iduće dvije godine sjedište Međužupanijske lige bit će Čakovec

U novoj prvenstvenoj sezoni (2016./2017.) sjedište Međužupanijske nogometne lige Čakovec – Varaždin bit će u Čakovcu, u ingerenciji Međimurskog nogometnog saveza.

Tim povodom prije „predaje dokumentacije“, u Varaždinu je održana sjednica Izvršnog odbora Varaždinskog nogometnog saveza gdje je 2 sezone bilo sjedište Lige, na kojoj su jednoglasno usvojena izvješća povjerenika za natjecanje i suđenje te disciplinskog suca Lige za proteklu 2015/16.prvenstvenu sezonu, a također i prihvaćene liste sudaca i delegata za novu natjecateljsku sezonu 2016/17.

Donesena je i odluka da povjerenik za suđenje u novoj sezoni bude Željko Franić, a član Komisije za žalbe Slavko Kuščer, oba iz Varaždina. Povjerenika za natjecanje i disciplinskog suca Lige imenovat će Međimurski nogometni savez.

U novoj prvenstvenoj sezoni koja bi trebala početi 20/21. kolovoza Liga će imati 16 sudionika. To su: "Polet" (Sveti Martin na Muri), "Rudar" (Mursko Središće), "Nedelišće", "Mladost/Komet" (Prelog), "Sloboda" (Slakovec), "Pušćine", "Međimurec" (Dunjkovec/Pretetinec) i "Sloga" Čakovec iz Međimurskog nogometnog saveza, te "Podravina" (Ludbreg), "Zadrugar" (Hrastovsko), "Plitvica" (Gojanec), "Zelengaj" (Kučan Donji), "Novi Marof", "Varteks" (Varaždin), "Jalžabet" i "Nedeljanec" iz Varaždinskog nogometnog saveza.