Nogomet 17.08.2016. 09:33. Zadnja izmjena: 18.08.2016. 00:06.

Zabavna škola nogometa

Igre, sport, ples i veselje na igralištu u Malom Mihaljevcu

Nešto više od 150 djece starosti od 4–12 godina proteklog se tjedna zabavljalo na Otvorenoj zabavnoj školi nogometa koja se po četvrti puta održala u Malom Mihaljevcu. Nakon što su djeca razvrstana u 12 skupina, ovisno od njihove starosti, školu je u ponedjeljak, 8. kolovoza otvorio načelnik općine Sveti Juraj na Bregu Anđelko Nagrajsalović poželivši svima odličnu zabavu.

U utorak je na nogometnom igralištu u Malom Mihaljevcu nakon zabavnih igara koje su treneri i asistenti pripremili za djecu održana prezentacija PU Međimurske te su se djeca poigrala s policijskim psom i vidjela unutrašnjost policijskih vozila. U srijedu druženje zbog kiše nije bilo moguće, dok je nakon zabavnih igara u četvrtak održana pokazna vatrogasna vježba.

Otvorena zabavna škola nogometa svečano je zatvorena u petak, 12. kolovoza s igrama za roditelje i podjelom fotografija i priznanja svim sudionicima. Organizatori škole bili su Udruga mladih Mali Mihaljevec, Udruga mladih Mihovljan, NK Mali Mihaljevec, DVD Mali Mihaljevec i Udruga žena Mali Mihaljevec.