Nogomet 02.07.2016. 22:11.

Brezje / Pleškovec

Juniori NK-a Drava najbolji u Međimurju!

 U organizaciji ŠN Sveti Juraj na Bregu i MNS-a protekle srijede u Brezju i Pleškovcu odigrana je juniorska završnica na kojoj su nastupili prvaci liga i to NK "Podturen", NK "Jedinstvo" Novo Selo na Dravi, NK "Drava" iz Donjeg Mihaljevca i domaćin.

U utakmici odigranoj u Brezju, "Drava" je pobijedila ŠN "Sveti Juraj na Bregu" 4:3. Posebno treba naglasiti da je ŠN povela sa 3:0 da bi im kod rezultata 3:2 jedan pogodak bio poništen od strane suca Žerdina što je donijelo nervozu te su na kraju izgubili utakmicu rezultatom od 4:3.

U Pleškovcu je "Drava" svladala Podturen 2:1, a u finalnoj utakmici "Jedinstvo" 3:1 i osvojila turnir. Ispred MNS-a svim ekipama pehare za prva mjesta u ligama predao je Stjepan Perko, dok je pobjednik turnira NK "Drava" primila pehar i za najbolju juniorsku ekipu Međimurja.

Posebno treba naglasiti više nego odličnu organizaciju vrijednih i marljivih članova Škole nogometa "Sveti Juraj na Bregu". Za NK "Drava" iz Donjeg Mihaljevca nastupili su igrači: Kanižaj, Posavec, Orehovec, Buković, Legin, Igrec, Nađ, Vlah, S. Igrec, Mustač, Gašparić, Pongrac, Legin. Trener: Tomislav Lipić.