Nogomet 09.05.2016. 07:42. Zadnja izmjena: 09.05.2016. 11:49.

Izravni crveni karton

NK Strahoninec nakon jučerašnje utakmice protiv NK Borca Turčišće uputio prigovor na suđenje

Ovim pismom željeli bismo poslati prigovor na suđenje na utakmici između NK BORAC
TURČIŠĆE I NK STRAHONINEC, dana 8.5.2016. 

Naime, opravdano smatramo da su našim igračima, NK STRAHONINCA, neopravdano dodijeljena tri izravna crvena kartona pred sam kraj utakmice od strane suca Kazimira Rodriguea iz Nedelišća.

Kartoni su kako je navedeno i u zapisniku (delegat Ivan Vlahek) dodijeljena zbog riječi:
govno, balavac i lik. Sam delegat utakmice upozorio je nakon utakmice glavnog suca da nije smio uraditi to što je uradio, a te riječi može potvrditi predstavnik gostiju Dragan Krištofić.

Ako bi se za takve riječi dodjeljivao crveni karton na svim utakmicama smatramo da ni jedna utakmica ne bi bila dovršena s dovoljnim brojem igrača na terenu. Rezultat je opravdan, zaslužena pobjeda domaćina, ali takav "cirkus" glavnog suca na kraju utakmice nije trebao nikome pa ni njemu samome, jer je tim svojim potezima izazvao naguravanje svih (i igrača i navijača) nakon utakmice kod ulaska u službene prostorije kluba NK BORAC.

Pošto je već to sada gotovo i ne može se vratiti vrijeme, NK STRAHONINEC moli
disciplinsku komisiju saveza da preispita sudionike utakmice i tih događaja, te molimo da se maksimalno smanji disciplinska kazna crvenog kartona za naše igrače Karla Kovačića, Dina Jalušića i Nevena Drabića.


Predsjednik Miljenko Škvorc, NK STRAHONINEC

 

Izvor: Predsjednik Miljenko Škvorc, NK STRAHONINEC