Nogomet 15.02.2016. 08:47. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:29.

Nedelišće - međunarodni malonogometni turnir

Pobjednici malonogometnog turnira NŠ Međimurje, Sloboda/Vž, TIM Levec

NK Omladinac iz Novog sela Rok minule nedjelje u Atonu u Nedelišću organizirao je malonogometni međunarodni turnir u tri starosne kategorije: U-6, U-10 i U-14. U kategoriji U-6 natjecale su se četiri ekipe. Prvo je mjesto osvojila Nogometna škola Međimurje-Čakovec,  drugi je bio NK Međimurec, treća Slatina, a četvrta Mala Subotica. U ovoj kategoriji najbolji igrač bio je Ivan Šafarić, igrač ŠN Međimurje, najbolji strijelac Amadej Filipčić - Slatina, dok je najbolji vratar bio Niko Trupković, igrač Međimurca.

U kategoriji U-10 nastupilo je četrnaest ekipa pri čemu je prvo mjesto osvojila Sloboda iz Varaždina, drugoplasiran je bio Rudar1, treći Rudar2 iz Murskog Središća, a četvrti Rudar 47 iz Donjeg Ladanja. Najbolji vratar u ovoj kategoriji bio je Karlo Jagodić, igrač Slobode/, najbolji strijelac Antonio Škvorc iz Rudara2, a najbolji igrač Fran Jaklin, igrač Rudara1.

U kategoriji U-14 u kojem se natjecalo 12 ekipa pobjednik turnira bila je ekipa TIM Levec koja je u finalu pobijedila TEAM Međimurje 3:0. U utakmici za 3. mjesto SKB je minimalnim rezultatom savladao Varaždin. Za najboljeg vratara proglašen je Toni Hatlek, igrač ekipe SKB, najbolji igrač bio je Leon Bujan, dok je najbolji strijelac bio Lovro Hranilović - TEAM Međimurje. Najbolje ekipe i pojedinci bili su nagrađeni medaljama i prigodnim poklonima. Sudili su Goran Žganec te Božidar Juračić koji je sudio veći dio turnira i to više nego odlično. Voditelj turnira bio je Siniša Mikola, medalje i prigodne poklone pojedincima i ekipama predavali su Siniša Vibovec, Tomislav Tomašić i Ivica Perslin. Turnir je bio više nego odlično organiziran.