Nogomet 10.12.2019. 10:56. Zadnja izmjena: 10.12.2019. 11:06.

Prijave do 15. prosinca

Popularni zimski turnir u Nedelišću sve je bliže

Klupsko prvenstvo Međimurja na mantinele, sve prepoznatljiviji turnir i u nacionalnim okvirima koji će biti održan petu godinu zaredom, sve je bliže. Prošle je godine dvoranu Nacionalnog gimnastičkog centra Aton u Nedelišću posjetilo više od 15.000 ljudi, igralo je čak 55 ekipa, a organizatori ovaj put, od 23. prosinca do 5. siječnja, najavljuju i obaranje tih rekorda, uz povećan fond nagrada.

Prijave za prvenstvo primaju se do 15. prosinca, dok će javno izvlačenje parova biti upriličeno 17. prosinca, a već su sada interes za sudjelovanje iskazali brojni međimurski nogometni klubovi. Glavnom turniru će, od 17. do 22. prosinca (klubovi se mogu prijaviti do 13. prosinca) prethoditi i 4. Aton limač kup – turnir mlađih dobnih skupina. 

- Nogomet se u Međimurju itekako živi i voli, a iznimka od toga nisu niti blagdanski dani, podsjećamo na riječi predstavnika organizatora, Međimurskog nogometnog saveza i NGC-a Aton. Generalni partner petog izdanja klupskog prvenstva Međimurja na mantinele, Agrariamarket, prvi međunarodni poljoprivredni oglasnik www.agraria-market.com, na kojem možete prodavati svoje voće, povrće, traktore, mehanizaciju, drva, meso, gnojiva, sjeme i slično, pripremio je bogate nagrade za vjerne gledatelje i navijače svojih ekipa, tako da će neki od njih imati priliku otputovati u Pariz, Milano ili Veneciju, a kako sudjelovati u nagradnoj igri bit će objavljeno u danima u kojima će se prvenstvo približavati.

Izvor: 3372