Nogomet 12.03.2016. 10:43. Zadnja izmjena: 12.03.2016. 10:45.

Sveti Martin na Muri

Postavljene nove sjedalice za gledatelje

Minule subote marljiva i složna Uprava NK Poleta potpomognuta igračima, simpatizerima i navijačima (njih oko 40) od ranih prijepodnevnih sati marljivo je radila na poboljšanju uvjeta na igralištu kako bi nastavak natjecateljske sezone dočekali u što ljepšem ambijentu.

Postavljene su nove klupe za rezervne igrače dok će stare klupe biti premještene na pomoćno igralište. Uređivao se okoliš oko igrališta te parkiralište kod zgrade svlačionica i mnogi drugi mali, ali itekako potrebni poslovi.

Glavni fokus ove radne akcije bio je na postavljanju 400 novih sjedalica koje su postavljene na mjestu dosadašnjih klupa za gledatelje. Stare klupe za gledatelje su skinute te su postavljene nove plastične sjedalice u klupskim bojama. Sjedalice s visokim naslonom, kakve možemo vidjeti na nekim velikim nogometnim stadionima, bit će postavljene s obje strane igrališta. Nakon što je postavljanje završeno na jednoj tribini, u narednom tjednu završit će se postavljanje sjedalica i na druge dvije tribine i postavljanje klupa za rezervne igrače na pomoćnom igralištu.
Ovom radnom akcijom i postavljanjem novih sjedalica igralište je zasjalo još ljepšim sjajem na ponos svih navijača Poleta te čini jedan od reprezentativnijih nogometnih kompleksa u sjevernom dijelu Hrvatske.