Nogomet 31.03.2016. 09:12. Zadnja izmjena: 31.03.2016. 09:24.

Pala dva pogotka

U četvrtfinalu kupa Međimurskog nogometnog saveza Međimurje pobijedilo Polet

MEĐIMURJE – POLET (P) 2:0

ČAKOVEC – Stadion Mladosti. Gledatelja: 200. Sudac. Damir Klarić (Turčišće). Pomoćnici: Erik Žerdin (Oporovec) i Ivica Felker Čakovec). Delegat: Željko Bacinger (Čakovec). Strijelci: 1:0 Petrović (34), 2:0 Petrović (89).


MEĐIMURJE: D. Šafarić, Šimunić /46.Sambolec/, Kristić, Režić, Petrović, Hranilović (46. Golik), Vuk (46. Ujlaki), Šimek, Mesarić , Marcijuš (87. Branilović), Pintarić (46. N. Šafarić). Trener: Mario Kovačević.
POLET (P): Vibovec, Varga (54. Žvorc), N. Bašek, D. Bašek, Posavec (75. Krištofić), K. Baksa, S. Baksa, Gajnik, Palfi, Toplek, Kamenić. Trener: Ivan Dominić.

S ove ne baš zanimljive utakmice odigrane po velikom vjetru pamtit će se kada se sve zbroji samo rezultat i pobjeda Čakovčana. Pobjeda do koje su Čakovčani došli teže od očekivanja, gdje su imali više inicijative i u drugom poluvremenu više prilika za pogodak.

Iz prvog poluvremena pamtit će se samo vodeći pogodak Čakovčana koji je na dodavanje mladog Marcijuša postigao Petrović, a na koji gosti imaju primjedbe (dali je bilo zaleđe?). Isti je igrač minutu pred kraj solo prodorom postigao i drugi pogodak koji je odlučio o pobjedniku susreta. No prije toga u 87. minuti veliku priliku izjednačiti rezultat i utakmicu učiniti neizvjesnom nije iskoristio Siniša Baksa - pucao je kraj gola. Inače gostujući sastav nije razočarao, igrali su dobro, imaju dobrog trenera i zasluženo su u vrhu 1. ŽNL-e, pa su se Čakovčani namučili doći do očekivane pobjede.


Treća nogometna liga - istok: Odgođen susret Koprivnica - Međimurje

Utakmica 21. prvenstvenog kola koju su Čakovčani trebali odigrati u Koprivnici s tamošnjim istoimenim sastavom sporazumno je odgođena i odigrat će se u srijedu, 6. travnja s početkom u 16 sati na Gradskom stadionu u Koprivnici. Razlog odgode je zauzetost stadiona jer prvoligaš Slaven Belupo igra dva susreta, prvenstveni i iza toga i Kup s Rijekom.
 

Igrači NK Međimurja pobjedili Oriolik