Nogomet 12.06.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:06.

UZVRATNA FINALNA UTAKMICA KUP-A MNS-A: Nedelišću dvostruka kruna

NEDELIŠĆE 1

SLOGA 1

 

Nedelišće Igralište: SRC Trate Gledatelja: 800 Sudac: Dario Bubek Pomoćnici: Fodor i Čurila. Strijelci: 0:1 Fučko (11), 1:1 Levačić (16).

Nedelišće: Trstenjak, M.Pintarić, Levačić, Kosir, Egri (od 83. T.Pintarić), Marčec (od 19.Jagec), Topolnjak, Vizinger (od 67. Varga), Slunjski, Mesarić (od 90. Žganec), Međumurac (od 89. Numanović).  Trener: Goran Međumurac.

Sloga: Perčić, Obadić, Glad (od 54. Sečan), Kosalec, Antonović, Fučko, Žvorc, Jambrošić, Vugrinec, Zoka, Mihalović.  Trener: Zoran Kraljić. Crveni karton; Vugrinec (73).

 

Pred oko 800 gledatelja odigran je uzvratni susret Međimurskog Kup-a Nedelišća i Sloge iz Čakovca  koji je donio borbenu i do posljednje sekunde neizvjesnu utakmicu koja je završila bez pobjednika 1:1 a s obzirom da je Nedelišće minimalnim rezultatom slavilo u Čakovcu postao je pobjednikom ovog natjecanja. 

 

Prije samog početka utakmice upriličena je i dodjela pobjedničkog pehara za naslov prvaka u MŽNL Čakovec-Varaždin kojeg je povjerenik za natjecanje Franić predao kapetanu Topolnjaku, nakon čega je uslijedio veliki pljesak s tribina. Momčadi su na teren izašle u pratnji mladih nogometaša uz špalir Mažoretkinja Nedelišća, a državnu himnu izveo je Puhački orkestar Općine Nedelišće.

 

Domaćin je krenuo silovito u utakmicu želeći što prije postići pogodak u nekoliko navrata stvorio je odlične prilike koje ne realizira. Kazna stiže u 11. minuti kada nakon ubaćaja najbolje se snašao u gostujućem šesnajstercu  Fučko i postiže pogodak za 0:1 i ukupno izjednačenje. Samo pet minute kasnije Tomislav Levačića snažnim udarcem poravnava rezultat na 1:1. U Nastavak je donio puno nervoze dok gosti u 73. minuti ostaju s igračem manje na terenu jer im je isključen Vugrinec nakon preoštrog starta. Unatoč što su brojčano slabiji gosti su vršili jak pritisak prema golu domaćina dok je u nekoliko navrata vratar Trstenjak odlično intervenirao dok je Antonović iz slobodnog udarca pogodio vratnicu. Do kraja rezultat se nije promijenio te je utakmica završila trijumfom domaćina koji je za ovu priliku štampao majice sa natpisom DVOSTRUKA KRUNA. Pehare i medalje  momčadima  podijelili su međimurski župan Matija Posavec  i predsjednik Međimurskog nogometnog saveza Mato Kljajić. Slijedilo je veliko slavlje igrača, navijača uz pjesmu, šampanjac, slavljem koje je trajalo duboko u noć.

Izvor: 3137