Ostalo 13.10.2018. 09:06. Zadnja izmjena: 13.10.2018. 09:06.

Turnir

BADMINTON Četiri medalje na turniru u Čakovcu

Nedavno je u dvorani II. OŠ Čakovec u organizaciji Badminton Kluba „Međimurje” Čakovec održan 3. Savezni turnir za poletarce u-11 i juniore u19 hrvatskog kupa 2018. Na turniru je nastupilo 14 poletaraca i poletarki te 28 juniora i juniorki iz 11 klubova Hrvatske, a među njima i ekipa poletaraca u11 i juniora u19 BK-a „Međimurje“ Čakovec, pod vodstvom trenera Tomislava Grubića i Emilije Talan te pomoćnog trenera Filipa Vadlje.

U konkurenciji poletaraca u11 pobjedu je ostvario Vito Peti (BK „Međimurje“ Čakovec) dok je treće mjesto osvojio Edo Đurkas pobjedivši Sebastiana Sedlara (obojica iz BK-a „Međimurje“ Čakovec). U konkurenciji poletarki u11 pobjedu je ostvarila Ana Pranić (ZM).

U konkurenciji juniora u19 pobjedu je ostvario Luka Ban (MZ) pobjedivši u finalu Josipa Meglića (MZ). Treće mjesto osvojio je član BK-a „Međimurje“ Čakovec Luka Grubić pobjedivši klubskog kolegu Bornu Vadlju. U konkurenciji juniorki u19 pobjedu je ostvarila Inga Sadaić (ZM).

U konkurenciji parova kod juniorka je pobjedu ostvario par Josip Meglić/Luka Ban (MZ) pobjedivši u par Luka Grubić/Borna Vadlja (BK „Međimurje“ Čakovec). U konkurenciji parova kod juniorki je pobjedu ostvario par Ira Martinuš/Antea Rendulić (MZ).

Izvor: tg