Ostalo 30.12.2015. 12:43. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:30.

Gimnastika

Godišnji prikaz rada GK MZ Macan

Iako je društveno-ekonomska situacija uvelike utjecala na stanje u čitavom sportu, te uzrokovala probleme s kojima su se članovi tijela susretali u svom radu, uspjeli smo održati uspostavljeni sustav rada koji je omogućio kontinuirani rad Kluba, tako da su planovi i programi naših gimnastičara i gimnastičarki, bili realizirani u cijelosti. Tu posebno treba zahvaliti sponzorima: Euroherc, Ina , Vajda, Pyrus, Međimurje Plin, Međimurske vode, Logico

Posebna zahvala ide najvećem donatoru i sponzoru NGC „Aton“ koji nam uvelike izlazi u susret prvenstveno uprologiranju plaćanja obveza za dvoranu, ali i u pomoći prilikom održavanja svih klupskih aktivnosti. 



Uz maksimalno angažiranje članova tijela Kluba omogućeni su i svim ostalim članovima, odlasci na sva zacrtana natjecanja, usavršavanja,odrađene su sve planirane aktivnosti Kluba, a što je svakako pozitivno u cilju motiviranja natjecatelja, trenera i ostalih članova Kluba ali i važno za daljnji razvoj ovog sporta. Kroz klupske programe u 2015.godini prošlo je više od 500-ak djece od koji je cca. 380 aktivno sudjelovalo u programima.

Programi se redovno odvijaju u:
• dvorani Macanov dom pod vodstvom trenera ( Marija Jurak , Matija Novak , Petra Bistrović i Marija Zadravec), 
• dvorani NGC“Aton“ ( Igor Kriajimskii,Tatiana Goverdovskaia,Tanja Mesarić Novak,Tomislav Bogović, Damir Fotak, Milena Bogdanović,Tijana Tkalčec,Matija Novak i Mario Vukoja) .

Redovni programi kluba:
• Mala škola gimnastike - za djecu predškolskog uzrasta
• Škola gimnastike - za djecu školskog uzrasta
• Selektivna gimnastika
• Natjecateljska gimnastika
• Univerzalna sportska škola i igraonica
• Pilates 

Važno je napomenuti da smo uspješno završili projekt verifikacije svih naših programa, te sa zadovoljstvom možemo konstatirati da smo za sve programe dobili suglasnost i MZOS te Agencije za razvoj i obrazovanje, a u konačnici i rješenje državnog ureda za društvene djelatnosti MŽ, što nam daje novu dimenziju u smislu kvalitete, te samo potvrđuje da smo kao Klub postali brend.

AKTIVNOSTI KLUBA

Osim redovnih programa koji se provode za djecu, kroz godinu se organiziraju i razne dodatne sportske aktivnosti za naše članove i njihove obitelji pod zajedničkim nazivom "Obiteljska družionica". Tako smo u 2015. godini organizirali: obiteljski poligon, obiteljski aerobic, obiteljske maškare, obiteljsko plivanje, obiteljsku rekreaciju i obiteljsku gimnastiku kroz koje je prošlo svih 400-ak članova kluba i njihovih roditelja.

U suradnji s Čakovečkim dječjim vrtićem Cipelica organizirali smo obilježavanje "olimpijskog dana", te tradicionalno kićenje bora. Vrlo uspješno organizirali smo 1.kolo KUP-a Hrvatske, Aton kup i gimnastičku zvjezdicu kao i ljetni gimnastički kamp u projektu Grada „svaki tjedan sport jedan“, te gimnastički kamp u organizaciji općine Nedelišće.

 

 

Iz kluba