Ostalo 28.01.2020. 22:52. Zadnja izmjena: 28.01.2020. 22:52.

Badminton

Nove medalje za članove Badmintonskog kluba Međimurje

Nedavno je u dvorani II. OŠ Čakovec u organizaciji Badmintonskog kluba Međimurje Čakovec održan 1. Savezni turnir za mlađe kadete U13, mlađe juniore U17 i kadete U15 Hrvatskog kupa 2020.

  • U konkurenciji  mlađih kadeta pobjedu je ostvario Vito Radovanović pobijedivši u finalu člana BK Međimurje Vita Petija. U konkurenciji mlađih kadetkinja  pobjedu je ostvarila Rania Vindiš. U konkurenciji parova  mlađih kadeta pobijedili su Vito Peti i Lovro Matovina pobijedivši u finalu par Viktor Habuš - Vito Radovanović dok su brončanu medalju osvojili Juraj Majnarić i Edo Đurkas. U konkurenciji parova mlađih kadetkinja pobijedio je par Dora Kvesić - Ana Pranić.
  • U konkurenciji mlađih juniora pobjedu je ostvario Filip Antunović pobijedivši u napetom finalu Ivana Grubića dok je od mlađih juniorki pobjedu ostvarila Nika Matovina.

Od parova mlađih juniora najbolji su bili Ivan Grubić i Filip Antunović dok su od mlađih juniorki pobijedile Stella Balenović i Dora Martinuš. Igračice čakovečkog Kluba Vanja i Nela Novak osvojile su u parovima brončanu medalju.     

  • U konkurenciji kadeta U15  pobijedio je Roko Pipunić, u konkurenciji  kadetkinja najbolja je bila Jelena Buchberger, a u konkurenciji parova kadeta najbolje su odigrali Roko Pipunić i Hrvoje Mavriček dok je treće mjesto i brončanu medalju osvojio par iz BK Međimurje Čakovec Josip i Matija Đeri.
  • U konkurenciji parova kadetkinja pobjedu je ostvario par Vlatka Kopsa - Ana Pranić.

Klub zahvaljuje svojim sponzorima i pokroviteljima  na pomoći u uspješnoj organizaciji turnira. 

Izvor: tg