Ostalo 16.10.2016. 10:17.

Hrvatski olimpijski odbor

Pomoćnici glavnog tajnika HOO-a Siniša Krajač i Neven Šavora u radnom posjetu Međimurju

U radnom posjetu Međimurskoj županiji na poziv odgovornih iz Gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan Čakovec boravili su pomoćnici glavnog tajnika Hrvatskog olimpijskog odbora Siniša Krajač i Neven Šavora.

Siniša Krajač

Domaćini su im bili predsjednik Hrvatskog gimnastičkog saveza i član Vijeća HOO-a Stevo Tkalčec i direktor GK-a Marijan Zadravec Macan i dopredsjednik Zajednice sportova Međimurja Mario Vukoja. Razgovaralo se oko mogućnosti suradnje i organizaciji tribine ili seminara za sve trenere osvajača olimpijskih, svjetskih i europskih odličja koji bi s ostalim trenerima i stručnjacima, posebno onima s našeg područja razmijenili iskustva i znanja oko rada sa sportašima, posebno vrhunskim iz svih sportova.

Seminar bi se trebao održati početkom prosinca ove godine, po svemu sudeći u Toplicama Sveti Martin. Siniša Krajač pak je još jednom pohvalio i zahvalio odgovornima iz Zajednice sportova Međimurja na izvrsnoj organizaciji seminara o lokalnom sportu održanog ove godine također u Toplicama Sveti Martin.

Stevo Tkalčec

Ovakvi korisni sastanci i kontakti odgovornih iz krovne hrvatske sportske organizacije, HOO -a, s međimurskim sportskim djelatnicima i dalje će se prakticirati za dobrobit međimurskog sporta.