Ostalo 28.04.2016. 12:18. Zadnja izmjena: 28.04.2016. 12:27.

Dobri rezultati

Predstavnici županijskih sportskih zajednica okupljeni u LifeClass Termama

„Nakon brojnih domaćih i stranih vrhunskih klubova i reprezentacija koje smo mogli gledati na terenima NK Polet u Svetom Martinu na Muri potkraj svibnja dolazi nam prava nogometna poslastica. Dio priprema za predstojeći Euro u Francuskoj izbornik A1 reprezentacije Ante Čačić odlučio je odraditi u Međimurju, u Svetom Martinu na Muri“,  istaknuo je to direktor LifeClass Terma Sveti Martin na Muri Branimir Blajić na okupljanju predstavnika svih županijskih sportskih saveza, uz domaćinstvo predsjednika međimurskog saveza Mate Kljajića.  

Zamjenik župana Zoran Vidović objasnio je kako je Međimurska županija oduvijek potencirala zdrav način života koji uključuje kretanje i aktivnosti te je podrška našim vrhunskim sportašima, kako financijski tako i moralno. „Ponosni smo na našeg gimnastičara Filipa Udea koji je uspio izboriti plasman na Olimpijske igre u Riu de Janeiru, ali i na sve naše Međimurke i Međimurce koji kroz sport i dobre rezultate promoviraju svoj kraj. Dolazak nogometne reprezentacije samo je potvrda kvalitete Termi koju je prepoznala i Međimurska županija, a konačan zajednički cilj je svim sportašima koji ovdje i dođu, omogućiti vrhunske uvjete za trening, razvoj i napredak“, rekao je.

Cijela ova priča nema samo sportsku konotaciju, već i onu gospodarsku gdje mala poljoprivredna gospodarstva plasiraju svoje proizvode Termama, poslovnu i turističku jer je ponuda aranžmana određena cijenom  te humanitarnu jer dio svojih prihoda Terme odvajaju za one kojima je to potrebno. „Sve završava u lokalnoj zajednici čije se standard i platežna moć diže na viši nivo što zaokružuje cijelu priču, a na tome zajednički radimo s čelnicima županije“, na kraju je poručio direktor Termi Blajić. 

Izvor: Mateja Gošćiej