Rukomet 10.08.2016. 10:40. Zadnja izmjena: 10.08.2016. 10:47.

Igralište OŠ Dr. Vinko Žganec

Memorijalni rukometni turnir Danijel & Bajo održava se u Vratišincu 20. kolovoza

U jednom od najstarijih međimurskih rukometnih klubova, Rukometnom klubu Sokol Vratišinec završili su sve pripreme za organizaciju tradicionalnog memorijalnog, ovaj put međunarodnog turnira Danijel & Bajo, koji se svake godine igra u spomen na zaslužne, prerano preminule članove Danijela Bukovca i Zlatka Farkaša.

Turnir će se odigrati u subotu, 20. kolovoza s početkom u 17 sati na igralištu OŠ Dr. Vinko Žganec iz Vratišinca. Uz domaćina će igrati članovi 3.HRL-e sjever, rukometaši Nedelišća i Gole te mađarski sastav Egerszegi iz Zalaegersega. Odigrat će se i tradicionalni susret veterana Sokola i mađarskog Zalaegerszega te položiti cvijeće i zapaliti svijeće na grobove Danijela Bukovca i Zlatka Farkaša. 

Finalni susret je na rasporedu u 21,30 sati, a proglašenje pobjednika, najboljeg igrača, vratara, strijelca i najmlađeg igrača turnira bit će u 22,30 sati. Domaćin za sve uzvanike i gledatelje priprema također tradicionalna iznenađenja tijekom igranja turnira i nakon toga na zajedničkom druženju svih sudionika i gledatelja.