Stolni tenis 20.06.2016. 10:14. Zadnja izmjena: 20.06.2016. 10:21.

Međimurski stolnoteniski savez

U Mihovljanu održan mini kamp za mlade

U subotu i nedjelju u Mihovljanu je, shodno dogovoru Međimurskoga stolnoteniskog saveza s direktorom Hrvatskog stolnoteniskog saveza, održan mini kamp za mlade stolnotenisače i stolnotenisače iz Međimurske županije.

Vodio ga je trener mladih reprezentacija Hrvatske Neven Karković, koji je u subotu s desetero mladih i njihovim trenerima radio na usavršavanju tehničkih elemenata, sve u cilju podizanja kvalitete stolnoga tenisa u našim klubovima.

Njegovu korisnu poduku prošli su Denis i Dominik Toplek te Noa Vresk iz Mihovljana s trenerima Ninom Bujanom i Robertom Mikacom, Putjančani Marta Novak i Matija Strbat s trenericom Kajom Popović, Filip Godina, Davor Kučević, David Čukulic i Marko Lovrek iz MSTC Čakovca s trenerom Samirom Kučevićem i Teo Kolar iz Šenkovca, kojega je pratila trenerica Maja Trupković.

Neven Karković, Samir Kučević i Marko Lovrek

Za nedjelju, kada je kamp posjetio i direktor HSTS-a Renato Čengić, bio je predviđen turnir s mladima iz Koprivnice i Varaždina, koji je, nažalost, zbog nesporazuma u komunikaciji otpao pa su međusobno odigrali samo naši.

Doznali smo da se početkom iduće sezone očekuje novo takvo okupljanje na koje bi se uključilo još više igrača i igračica, osobito onih iz najmlađih kategorija.