Crna kronika 15.12.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:30.

Mopedist ozlijeđen u sudaru s automobilom u Strahonincu

U ponedjeljak 14. prosinca, nešto prije 7 sati ujutro, dogodila se prometna nesreća u Ulici žrtava fašizma u Strahonincu. U sudaru ispred trgovine Tina sudjelovali su osobni automobil marke Hyundai i moped marke Yamaha. Policija u trenucima pisanja ovog teksta provodi očevid te će više detalja biti doznato nakon njegovog završetka.

No kako smo doznali na mjestu nesreće, vozač mopeda iz Strahoninca vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec. Još nije poznata težina njegovih ozljeda. Od okupljenih mještana doznali smo da je iz Strahoninca, kao i mlada vozačica.

Nakon policijskog očevida od PU međimurske dobili smo informaciju kako je lakše ozlijeđen 33-godišnji mopedist.

- Vozačica rođena 1993. godine uključivala se u promet s kolnoga ulaza i oduzela prednost vozaču mopeda. Valja napomenuti kako je, prema prvim saznanjima, vjerojatan uzrok nesreće to što nije dovoljno očistila zaleđeno vjetrobransko staklo te nije imala dovoljnu vidljivost - poručuju iz policije.

Inače, jutros se dogodila još jedna prometna nesreća, u kojoj je, sat vremena ranije, teško ozlijeđena 24-godišnja biciklistkinja. Na južnoj obilaznici Čakovca, kod skretanja za Ivanovec, vozač (49) osobnog automobila oduzeo je prednost vozačici bicikla, koja je u padu zadobila frakturu lubanje.

Izvor: 3164