Glas javnosti 22.12.2017. 13:45. Zadnja izmjena: 22.12.2017. 13:46.

Pismo čitatelja

Tko su žrtve u Ulici žrtava fašizma u Strahonincu?

U ime dijela mještana Strahoninca i svoje osobno ime ovim putem moram izraziti svoje veliko nezadovoljstvo i razočaranje u čin ljudske gluposti napravljene u našem mjestu. Dolazi nam Božić-Isusosovo rođenje, najveći i svima najsretniji kršćanski blagdan. To su dani kad u svima nama prevladavaju osjećaji iščekivanja, nade i čežnje. Međutim za mene i moju obitelj, moja dva mala anđela -unuka Edwarda koji ima samo tri godine i unučice Marie - bebe od mjesec dana - ovi su dani tužni i stresni.

Zbog loše postavljenih usporivača prometa u Ulici žrtava fašizma u Strahonincu, nadomak mojeg doma, moji mali anđeli ne mogu mirno spavati i živjeti. Djeca ne mogu mirno spavati i trzaju se prilikom prolaska svakog automobila preko usporivača zbog užasne buke.

Molim sve vjernike, župljane našeg mjesta da molitvom prosvijetle našeg načelnika i vjećnike Općine Strahoninec i dotaknu im duše, ako ih imaju.

Molim načelnika Općine Strahoninec i Općinsko vijeće neka bar na trenutak pogledaju u dubinu svoje duše i postupe savjesno te nam pomognu te uklone ovaj veliki problem.

Ovaj Božić želim samo da svi prijatelji, hrvatski branitelji i vjernici provedu u zdravlju, veselju, radosti i - miru!

Zvonimir Špiranec, Strahoninec