Gradovi i općine 11.10.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:49.

Izborna skupštini Saveza udruga osoba s invaliditetom MŽ

 U četvrtak, dana 02.10.2014.godine, u prostorijama Restorana Pilka, održana je izborna skupština Saveza udruga osoba s invaliditetom Međimurske županije na kojoj je usvojeno izvješće o radu i račun prihoda i rashoda  za 2013.g. te planovi i programi za 2014.g. Ujedno, važno je napomenuti da je Skupština donijela odluku o učlanjenju Društva multiple skleroze Međimurske županije u Savez. Nakon prihvaćene razrješnice dosadašnjih tijela upravljanja Saveza, birala su se nova tijela upravljanja Saveza i to izbor predsjednika, dopredsjednika, izvršnog odbora, nadzornog odbora i stegovne komisije, za slijedeći četverogodišnji mandat:

 

Za predsjednicu izabrana je Marija Ciglar. 

Za dopredsjednicu izabrana je Marija Mihalić.

Za članove izvršnog odbora izabrani su Marija Ciglar, Nada Igrec, dr.Jadranka Hranilović-Petričić, Vlatka Minđek, Branko Baksa, Višnja Horvat i Marija Mihalić.

Za članove nadzornog odbora Saveza izabrani su Sanja Turk (vanjska suradnica-MEV Čakovec), Slavica Mihalic i Josip Matoša,  a zamjenski član je Ivan Škec.

Za članove stegovne komisije izabrani su Tomislav Logožar, Ivanka Toplek, Zlatko Novak i zamjenska članica Mirjana Golub.

Predsjednica Saveza Marija Ciglar i dopredsjednica Saveza Marija Mihalić održale su kratak govor i zahvalile se prisutnima na ukazanom povjerenju te su time zaključile skupštinu.

Na sjednici Izvršnog odbora  Saveza udruga osoba s invaliditetom održanog dana 07.10.2014., s obzirom da je dosadašnja tajnica Mirna Bajić dala ostavku, izabrana je nova tajnica Sonja Maček. 

Izvor: 3102