Politika i gospodarstvo 25.04.2016. 14:00. Zadnja izmjena: 25.04.2016. 14:03.

Izborna skupština

Nenad Mekovec – novi predsjednik čakovečkog HDZ-a 

Poznati čakovečki poduzetnik Nenad Mekovec novi je predsjednik Gradske organizacije Hrvatske demokratske zajednice Čakovca, odlučila je gotovo dvotrećinska većina na redovnoj izbornoj skupštini. 

U svom nastupnom govoru Mekovec je istaknuo je potrebu za okupljanjem i motiviranjem svih članova i simpatizera HDZ-a, ali i ostalih stranaka Domoljubne koalicije, radi ostvarenja pobjede na predstojećim lokalnim izborima za gradonačelnika Čakovca i Gradsko vijeće. Pozitivni pomaci koje su ostvarili HDZ-ovi gradonačelnici Preloga i Murskog Središća otkad su preuzeli odgovornost za upravljanje tim gradovima, nužno su potrebni i u Gradu Čakovcu. U ostvarenju tog cilja, kazao je Mekovec, imamo veliku podršku ministra Darka Horvata, kao i cjelokupne Vlade RH.

Izabrani su i novi članovi Gradskog odbora HDZ-a: Nikolina Babić, Suzana Belović, Magdalena Dovečer, Darko Jambrović, Pavo Jazvić, Goran Kozjak, Boris Kućanski, Damir Magić, Aleksandar Makovec, Nikola Pervan, Teodora Raguž, Gordana Ramuščak, Aleksandar Roža, Ivančica Somođi, Krešimir Uroda, Vjeran Vrbanec, Tomislav Vrbanec i Nikola Vurušić.

Novi članovi Nadzornog odbora su Zdravko Holcinger, Marijan Ramuščak i Alojz Sobočanec, a izabrani su i izaslanici za Županijsku izbornu skupštinu HDZ-a, kao i za XVII. opći sabora HDZ-a. Svi su izabrani na mandat od 4 godine.