Politika i gospodarstvo 04.12.2018. 08:29. Zadnja izmjena: 04.12.2018. 08:49.

10 godina tiskare ETIC

Pretvorite običan predmet u personalizirani dar

Vodeći se stečenim znanjem te željom da tiskani materijal bude proizveden najsuvremenijom tehnologijom i da se finalni proizvod odlikuje vrhunskom kvalitetom, Zlatko Dokleja, otvorio je vlastitu tiskaru. Obiteljska digitalna tiskara ETIC sa sjedištem u Čakovcu, ovih dana obilježava deset godina poslovanja, a neizostavni dio tima čine i Tajana te Denis Dokleja. U ponudi, osim digitalnog tiska, nude i tisak UV-printerom direktno na predmete. Novost u ponudi je tisak velikog formata koji se koristi za tisak plakata do formata A0, roll-up bannera, cerada i drugo. Tisak na majice i predmete od tekstila također je nedugo u ponudi, a dostupan je i kupcima koji žele otisak na samo jednu majicu. Uz sve to, vrše i kompletnu uslugu grafičkog dizajna, od idejnog rješenja do stvaranja vizualnog identiteta proizvoda.

Denis, Zlatko i Tajana Dokleja

Isplative i male količine

Prije nešto više od godinu dana, u želji da manju obiteljsku tiskaru razviju i budu konkurentniji na tržištu kupljeni su novi strojevi koji omogućuju da se svaka zamisao klijenta pretvori u stvarnost.

–Ideja je potekla od kćeri Tajane i zahvaljujući tehničkim karakteristikama novog UV printera danas možemo napraviti kvalitetan otisak na sve materijale koji se koriste u komercijalne svrhe poput plexia, aluminija, drveta, PVC-a, stakla, kamena, canvasa, platna i drugih, ističe Zlatko.

Tajana Dokleja i novi UV printer

–Kvalitetan UV print garancija je dugotrajnosti otiska i postojanosti boja, a navedeni način otiska proizvodi i značajno manju emisiju štetnih tvari, te na taj način čuvamo okoliš, dodaje Tajana te se nadovezuje da je velika prednost novih printera i u tome što isplativima čini male naklade.

–Nedavno smo počeli izrađivati i slike na platnu. Ljudi kod nas dolaze po inspiraciju za zidove, ali i s gotovim motivima ili fotografijama koje stavljamo na platno, dodaje Denis. Osim slika i tiska na velike formate za cerade i plakate, postoji i posebno pripremljen program za mladence (pozivnice, zahvalnice, darovi gostima..), foto knjige, magneti, upaljači, etikete, letci, brošure, posjetnice, diplome, roll-up banneri i drugi promidžbeni materijali.

Denis Dokleja

Web-shop

-Novom web stranicom i ukoponiranim Webshop-om nastojimo se približiti potencijalnim kupcima kako bi maksimalno olakšali proces narudžbe, rekao je Denis. -Trenutno je u webshopu dostupno preko više od 300-tinjak motiva za izradu slika na platnu ali to je samo početak, uskoro možete očekivati puno veću paletu proizvoda kako personaliziranih tako i proizvoda za komercijalne svrhe, kaže Tajana.

S obzirom da je pred nama vrijeme darivanja, potražite na web stranicama promo katalog i pobrinite se da svojim bližnjima ili poslovnim partnerima poklonite personalizirani dar. U katalogu možete pronaći mnogobrojne promotivne artikle od kemijskih olovaka, džepnih ogledala koji su idealni poklon, rokovnika, kalendara, veliki izbor privjesaka, upaljača...

Dio asortimana promotivnih materijala i poklona

Dobriše Cesarića 20, Čakovec
040 390 694
www.etic.hr

Izvor: 3319-PR