Pozornica 29.09.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:49.

'Brzi i žestoki' na parkingu Lumini shopping centra

Svim ljubiteljima adrenalina i nabrijanih automobila u subotu, 4. listopada Lumini shopping centar donosi atraktivna natjecanja tunniranih automobila, sexy car wash, nagradne igre za posjetitelje i druge 'brze i žestoke' atrakcije.

 

Posebna atrakcija - stunt akrobatski show Dejana Špoljara i njegove zaručnice Mateje. 

Lumini centar ugostit će u subotu, 4. listopada najveći domaći sastanak ljubitelja nabrijanih automobila na parkingu centra. Sve posjetitelje očekuje velika doza adrenalina koja će zasigurno najviše oduševiti muški dio populacije, a neće nedostajati ni zanimljivih aktivnosti i za posjetitelje koji ne spadaju pod kategoriju okorjelih ljubitelja limenih ljubimaca.

Lumini centar u suradnji s auto – moto udrugom Tuning Garage prijatelj na2 poziva sve ljubitelje ove tematike da izvuku svoje nabrijane automobile iz garaže, dođu u subotu na veliki „okršaj“ i suoče se s natjecateljima iz cijele Hrvatske i Slovenije. Svi hrabri natjecatelji mogu se prijaviti na licu mjesta u subotu, ili e-mailom na info@lumini.hr. Natjecanju se pristupa uz kotizaciju, a za najbolje je osiguran nagradni fond u iznosu od 4.000 kuna. 

Osim ludog i nabrijanog natjecanja pripremljeno je i niz atraktivnih aktivnosti koje će samo dodatno pridonijeti već užarenoj atmosferi. Za dodatno podizanje temperature tijekom poslijepodneva očekuju vas sexy car wash te stunt akrobatski show Dejana Špoljara i njegove zaručnice Mateje. Dejan Špoljar je obarač i vlasnik Guinessovog rekorda u vožnji motorom na zadnjem kotaču bez obje ruke. Tu su i nagradne igre poput mjerenja ispuha, mjerenje najnižeg vozila i druge zabavne aktivnosti. Dodatni razlog za sudjelovanje u nagradnim igrama svakako su i vrijedne nagrade koje za ovu priliku osiguravaju Crodux i Auto Zubak

Ovo je vrhunska prilika da svojim najdražim limenim ljubimcima poklonite jedan „kozmetički tretman“ stoga ne propustite brzo i žestoko iskustvo na parkingu Lumini centra te u najboljem izdanju prezentirajte svoja auto remek djela na najvećem domaćem sastanku ljubitelja nabrijanih automobila. Lumini  centar svim posjetiteljima poklanja besplatan ulaz na manifestaciju. 

 

 

Alenka Cigrovski                                                                                     

Shopping Center Lumini  

 

Izvor: 3101