Pozornica 23.11.2017. 08:08. Zadnja izmjena: 23.11.2017. 08:08.

Nova pjesma

Ivan Vlahek - rođen za pozornicu

Nakon što je u lipnju predstavio svoju treću pjesmu Na tren zaboravi, Ivan Vlahek (24) iz Donjeg Hrašćana sad javnosti predstavlja svoj novi singl – Noćas tvoje ime zovem (Muški besramnik). Pjesma je i ovaj put nastala u suradnji s Markom Vukesom i Tomicom Jantolekom koji potpisuju tekst i glazbu, aranžman je napravio Ivan Mikulić, a nedavno je snimljen i spot, u režiji Nevene Vukes.

- Na prvo sam se slušanje našao u toj pjesmi, odmah sam rekao – to je to – pjesma je suvremenog etnopop izričaja, osvojila me i stihovima i melodijom, govori mladi pjevač.

Novu je pjesmu predstavio i na svojem prvom festivalskom nastupu, na Darfestu koji je 27. listopada održan u Daruvaru. Nastup mu, kaže, možda nije donio nagradu, ali je zato upoznao mnogo ljudi i glazbenika, te je prikupio savjete, a najveća mu je nagrada bila veliki pljesak publike. - To znači da nešto dobro radim i veliko mi je zeleno svjetlo za dalje, ističe.

Svoj je glazbeni put započeo još kao 14-godišnjak, kad je pobijedio na jednom pjevačkom natjecanju, ali još se uvijek smatra glazbenim početnikom. Trnovit je to put, dodaje, no, poštenim se radom ipak može uspjeti, smatra. Velika su mu potpora i njegovi roditelji, majka Cecilija i otac Zvonimir. Iako nekad nisu blagonaklono gledali na sinovu želju, želeći ga prije svega zaštititi od svijeta estrade, danas su mu veliko ohrabrenje. Otac Zvonimir čak je Ivanu napisao pjesmu koju sljedeću planira snimiti.

- U Daruvaru sam sebi potvrdio da sam rođen za pozornicu, i dalje ću slijediti svoje snove i ostvarivati svoj glazbeni san, poručuje Ivan Vlahek.