Pozornica 08.01.2018. 08:20. Zadnja izmjena: 08.01.2018. 08:35.

U dvorani OŠ

Plesnom čarolijom Mažoretkinje Nedelišća zaokružile uspješnu godinu

Treću godinu zaredom Mažoretkinje Nedelišća su priredile božićno-novogodišnji program za pamćenje. „Plesna čarolija Mažoretkinja Nedelišća“ održana je u petak, 29. prosinca u dvorani OŠ Nedelišće, a u programu je zaplesalo preko 120 mažoretkinja iz svih 6 sastava, od najmlađeg mažoret vrtića, dječjeg sastava, mlađih kadetkinja, starijih kadetkinja, pa do starijih sastava juniorki i seniorki.

U dinamičnom programu mažoretkinje su nanizale brojne zanimljive koreografije, a osim samostalnih točki po sastavima, cure su zaplesale i zajedničku koreografiju, koreografiju u mraku te koreografiju uz glazbenu pratnju Puhačkog orkestra Središča ob Dravi koji su već redovni gosti na ovom programu. Osim plesnog programa, cure su emotivnim kratkim video clipovima zahvalile seniorkama koje su se oprostile ove godine od svoje mažoret odore, a priznanja su dodijeljena i najuzornijoj mažoretkinji te mažoretkinjama koje su članice 5, 10 ili 15 godina. Za kraj programa su trenerice ponovno priredile show točku te najavile djeda Božićnjaka koji je ušetao u dvoranu s poklonima na oduševljenje svih  mažoretkinja.

Nedelišćanke su ovim programom završile još jednu uspješnu godinu, a ovim putem mažoretkinje, trenerice i cijelo vodstvo Udruge želi svima novu 2018. godinu još uspješniju i vedriju.