Život udruga 07.06.2016. 12:21. Zadnja izmjena: 07.06.2016. 12:54.

U organizaciji UOI Grada Siska

Društvo distrofičara na tradicionalnom druženju u Sisku

Udruga osoba s invaliditetom distrofije, cerebralne i dječje paralize i osoba s tjelesnim invaliditetom Grada Siska organizirala je dana 13. svibnja 15. tradicionalno druženje osoba s invaliditetom iz cijele Hrvatske.

Tradicionalno druženje organizirano je u Starom gradu u Sisku. Na druženju je sudjelovao veliki broj udruga iz cijele Hrvatske - među njima i članovi Društva distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida iz Čakovca.

Uvodnu riječ na početku druženja imali su predsjednik Udruge tjelesnih invalida, gradonačelnica Grada Siska Kristina Ikić Baniček i župan Sisačko – moslavačke županije Ivo Žinić.

Nakon uvodne riječi slijedio je doručak, a zatim je započelo natjecanje u tri discipline i to u beli, pikadu i kuglanju u kojoj su se natjecali i članovi Društva distrofičara.

Organizirano je i mjerenje šećera i masnoće u krvi u suradnji sa tvrtkom Dentamed d.o.o.

Sudionici su proveli ugodno vrijeme u veselom društvu uz glazbu i razna osvježenja, a manifestacija se pokazala idealnom i za sklapanje novih prijateljstva, ali i učvršćivanje postojećih.